U Cluj – UTA, duminică în SuperLiga | Sabău: ”Nu ne concentrăm pe ce jucători vin, ci să-i facem mai buni pe cei pe care-i avem”

 

U Cluj revine pe Cluj Arena pentru partida cu UTA Arad, de duminică, un bun prilej de a reveni pe unul din locurile de play-off. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ”Șepcilor roșii”, a declarat, vineri, că  nu va face schimbări majore în echipa sa după eșecul neașteptat de la Iași din etapa trecută, dar că așteaptă o atitudine diferită a jucătorilor săi.

”Trebuie să am încredere în mine, iar această încredere să o transmit mai departe și jucătorilor. Trebuie să continuăm să credem în noi și să ne pregătim foarte bine. Am avut o perioadă foarte bună în care am avut continuitate, am fost acolo în play-off și am dat mari speranțe prin joc și nu doar după niște rezultate chinuite. Și când faci să spere lumea, să creadă mai mult în tine, dezamăgirea e mai mare atunci când nu reușești să faci iar pasul, să fii iar acolo sus. Ai pierdut cu o echipă care a luat șase goluri de la Sepsi, și asta nu dă bine, nu dă bine deloc.

Nu vor prea multe schimbări în primul 11 la meciul de duminică, mici schimbări vor fi însă. Trebuie să merg totuși pe un nucleu de jucători. Mai sunt destui jucători care, din punctul meu de vedere, mai au nevoie de timp să se recupereze, vin după niște accidentări, cei care au venit mai tîârziu încă nu sunt sută la sută... Când toți vor fi la un nivel bun, am mai spus-o, eu cred că vom fi o echipă puternică a campionatului.

Nu ne concentrăm pe ce jucători trebuie să vină, ci să-i facem mai buni pe cei pe care-i avem. Avem un lot valoros, trebuie să facem un grup de jucători care iubesc ceea ce fac, care sunt responsabili și implicați cu inima la această echipă.

UTA a făcut un meci destul de bun cu Sepsi, știm experiența lui Mircea Rednic, e o echipă cu multe schimbări, dar o echipă care te poate pune în dificultate dacă nu suntem bine pregătiți și nu luăm în serios jocul. Dar în același timp să ne concentrăm noi după calitatea noastră, după valoarea noastră individuală. Să-I am pe jucători sută la sută dornici să-și câștige duelurile unu la unu, să-și dorească să fie aproape de careu, să intre acolo și să găsească soluțiile cele mai bune”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, vineri, înaintea duelului de duminică cu UTA Arad.

Meciul cu UTA de pe Cluj Arena se va disputa duminică, cu începere de la ora 13.00.

Te-ar putea interesa și: