Formația masculină de handbal s-a întors cu 4 puncte de la primul turneu

Formația masculină de handbal a CS Universitatea Cluj a obținut 4 puncte de la primul turneu al Diviziei A, desfășurat în perioada 20-22 noiembrie la Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda. Astfel, în cadrul acestui turneu, handbaliștii universitari au disputat 3 meciuri, obținând o victorie, o înfrângere și un egal.

În prima etapă, ”U” Cluj a pierdut cu scorul de 27 la 29 în fața formației CSM Sighișoara, la pauză scorul fiind 13-12 pentru clujeni. În partida cu CCS Szejke Odorheiu-Secuiesc, „studenții” au reușit să obțină victoria cu 26-24 (15-10), iar disputa cu formația CNOPJ Timișoara s-a încheiat la egalitate, 25-25 (13-10 la pauză pentru „alb-negri”).

„Mulțumim Federației Române de Handbal pentru organizarea turneului de la Turda. Ne-a fost dor să jucăm din nou, ne-a fost dor de meciuri, de competiție. Felicit jucătorii noștri pentru determinarea arătată și felicit în egală măsură adversarii de la Sighișoara, Odorhei și Timișoara. Împreună am jucat meciuri extrem de strânse și frumoase, toate decise în ultimele minute. Avem o echipă tânără, jucătorii muncesc din greu și sunt sigur că vom avea rezultate din ce în ce mai bune. Din păcate ne-au lipsit doi jucători de bază, extrema stângă Szabolcs Putnoky și portarul Vlad Coman, dar mă bucur să anunț debutul la doar 16 ani a lui Alex Coroian, un tânăr talentat care promite mult. Privim cu încredere și speranță spre următoarele confruntări”, a declarat conducerea secției de handbal masculin, prin Liviu Hossu.

Te-ar putea interesa și: