Patronul CFR-ului după arbitrajul din meciul cu Sepsi: „Îmi este lehamite, suntem luați de proști!”

 

Ioan Varga, patronul CFR Cluj, a reacționat dur după ce șeful arbitrilor români a recunoscut vicierea de rezultat din meciul cu Sepsi de duminică, câștigat de gazde în urma unui gol marcat din offside.

„Îmi este lehamite. Vă rog să scrieți despărțit: «LE-HA-MI-TE». Ce aș mai putea eu să comentez când a văzut toată lumea? Un singur lucru nu înțeleg. Dacă era o fază foarte complicată, foarte grea, așa puteam să pricep.

Dar să stai cinci minute să analizezi un ofsaid clar, acolo la Rondon, iar după aceea să dai gol valabil, credeți-mă, nici nu mai știu ce să spun. Suntem luați de proști, nu vreau să mai comentez, nu vreau să mai intru în polemici.

O să ne facem echipă și o să ne luptăm cu toată lumea că să câștigăm titlul de campion. Același arbitru îi anulează un gol valabil lui Bîrligea, la Iași, același arbitru din camera VAR vede un ofsaid clar la Rondon și totuși se dă gol valabil pentru Sepsi.

Gol din care noi pierdem trei puncte. Faceți și dumneavoastră comparațiile, este un tur de campionat în care ne-am lovit de probleme de arbitraj aproape la fiecare etapă. Nu vreau să mă gândesc la absolut nimic altceva, vă las pe voi să comentați, lucrurile sunt extrem de clare.

Nu este prima oară când în acest campionat suntem defavorizați și nu mai înțeleg pentru ce este VAR-ul. Dacă nici cu linii trase nu vezi un ofsaid clar la Rondon, apoi ce să mai comentez? Faceți analizele pe care le doriți, eu voi continua să investesc în CFR Cluj.

Le urez sănătate tuturor, dar e păcat de munca acestor băieți care, iată, rămân fără niște puncte pe care le-ar fi meritat. Sincer, declarat, luni, principalul finanțator al echipei din Gruia, pentru Fanatik.

Te-ar putea interesa și: