U Cluj smulge un egal cu Slobozia, după o primă repriză de uitat!

 

U Cluj a făcut o primă repriză deplorabilă la Clinceni, împotriva celor de la Unirea Slobozia, fiind condusă cu 2-0 la pauză de echipa nou-promovată, într-un meci din etapa a 12-a din Superligă. Clujenii au revenit pe tabelă în repriza secundă, prin reușitele lui Miranyan și Boboc, smulgând un rezultat de egalitate care îi mențin pe primul loc în clasament, indiferent de de celelalte rezultate ale etapei, grație celor patru puncte avans.

Echipele de start:

Unirea Slobozia: Rusu - Medina, Antoche, Pospelov, Toma - Pacionel, Coadă - Aganovic, Afalna, Vlăsceanu - Gele
Rezerve: Krell, Obrian, Dorobanțu, Șerbănică, Lemnaru, Perianu, Purece, Camara, Ilie

U Cluj: Gertmonas - Boboc, Masoero, Cristea, Chipciu - Popescu, Bic - Silaghi, Nistor, Berto - Thiam
Rezerve: Gorcea, Mitrea, Oancea, Van der Werff, Briz, Codrea, Simion, Oaidă, Rață, Bota, Miranyan, Blănuță

Cele două echipe se vor întâlni în premieră în Superligă. Ioan Ovidiu Sabău are o singură absență notabilă în lot, Bettaieb accidentat. Meciul se joacă la Clinceni, pe un teren care, cu doar câteva ore în urmă, a mai găzduit o partidă din Liga a II-a.

Thiam are prima ocazie a meciului în min.4, cu un șut puternic din afara careului, mingea trecând la câțiva centimetri peste transversală. GOL Slobozia! GELE împinge balonul în plasă pe lângă Gertmonas, după o eroare în lanț a apărării clujene! 1-0! Massoero comite un fault pe linia careului de 16 metri, în min.21, lovitură liberă periculoasă pentru gazde. GOL Slobozia! TOMA execută perfect, cu un șut trimis sub transversala porții Universității, în min.22! 2-0! Început foarte prost de meci al formației conduse de Ioan Ovidiu Sabău! Evoluția alb-negrilor continuă să fie sub așteptări, fără a crea pericol la poarta gazdelor. Nistor șutează de la 16 metri, în min.41, însă portarul Rusu reține fără probleme. Două minute suplimentare pentru această primă repriză. Pauză la Clinceni, după 45 de minute lamentabile făcute de liderul SuperLigii.

A început repriza secundă. Blănuță, Rață și Miranyan au intrat la U Cluj, după pauză, înlocuindu-i pe Berto, Popescu și Silaghi. Ocazie mare la poarta gazdelor, în min.50, când Rusu a reținut pe linia porții după devierea lui Berto din câțiva metri. GOOOOOOL U Cluj! MIRANYAN înscrie cu o lovitură de cap de la patru metri, în min.52! 2-1! Vlăsceanu înscrie spectaculos de la 15 metri după un contraatac rapid, în min.54, dar reușita este anulată de VAR pentru o poziție de offside la construcția fazei!! GOOOOOOL U Cluj! BOBOC înscrie cu un șut din întoarcere din marginea careului mic, în min.63, după o centrare foarte bună a lui Blănuță de pe linia de fund! 2-2! Spectaculoasă revenire a clujenilor în meci! Ies Bic și Nistor, intră Oaidă și Simion, în min.76. Reluare cu capul a lui Massoero, în min.78, dar balonul trece pe lângă stâlpul porții gazdelor. Bară pentru Slobozia, în min., după șutul puternic trimis de Camara, în min.83! Cinci minute suplimentare arătate de la margine. Medina scoate de pe linia porții, la ultima fază a meciului, după lovitura de cap a lui Massoero! Final de meci!

U Cluj va juca etapa viitoare, pe Cluj Arena, cu Oțelul Galați, pe 18 octombrie.

Te-ar putea interesa și: