CFR Cluj învinge Poli Iași, în Gruia, după un final de meci cu emoții

 

CFR Cluj a câștigat trei puncte importante sâmbătă seara, în Gruia, după victoria, scor 2-1, în fața celor de la Poli Iași, într-un meci din etapa a 12-a din SuperLigă. După un început foarte bun, echipa lui Dan Petrescu a condus cu 2-0, după reușitele lui Kamara, min.10, și Munteanu, min.16, dar după pauză ieșenii au echilibrat jocul, reușind să reducă din handicap prin Bordeianu, în minutul 87, după o lovitură de la 11 metri. Din minutul 76, feroviarii au rămas în 10, după eliminarea lui Kamara.

Echipele de start:

CFR Cluj: Popa - Rocha, Bolgado, Abeid, Camora - Djokovic, Keita, Tachtsidis - Deac, Munteanu, Kamara
Rezerve: Hindrich, Mogoș, Iacob, Ilie, Boben, Artean, Filip, Păun, Fica, Korenica, Postolachi, Michael

Poli Iași: Fernandez - Todoroski, Guilherme, Samayoa, Ispas - Gheorghe, Bordeianu, Gouet, Stefanovic - Roman - Kamberi
Rezerve: Ailenei, Atanaskovski, Ilie, Da Silva, Miskovic, Itu, Marchioni, Teixeira, Tailson, Harrison, Gheorghiță, Popa

CFR Cluj vine după o serie de trei meciuri fără victorie în campionat și după un ultimatum dat jucătorilor de patronul echipei. Puțini spectatori în tribunele stadionului din Gruia veniți la această partidă.

Feroviarii au avut lovitura de start a meciului. Prima ocazie a meciului vine în min.9, la șutul puternic trimis de Simao Rocha, respins cu greu în corner de Fernandez. GOOOOOOOL CFR Cluj! KAMARA trimite în plasă în min.10, după lovitura de colț executată de Deac! 1-0! Tachtsidis reia cu capul, în min.16, dar mingea este deviată în corner. GOOOOOOL CFR! MUNTEANU înscrie pe colțul lung din 7-8 metri, în min16, după o pasă trimisă de Djokovic! 2-0! Kamberi are o bună șansă de gol, în min.33, dar Popa are o intervenție excelentă. Popa mai are două intervenții salvatoare în min.39, la șuturile succesive ale atacanților moldoveni. Pauză în Gruia.

Dan Petrescu a făcut două modificări la pauză: au intrat Korenica și Fică, au rămas la cabine Tachtsidis și Deac. Gheorghiță șutează la mică distanță de bară, în min.51. Munteanu șutează de la distanță dintr-o lovitură liberă, în min.58, iar mingea trece foarte aproape de poarta ieșeană. Kamara trimite și el de la 20 de metri, în min.67, dar mingea nu prinde nici de data aceasta cadrul porții. Popa scoate cu un reflex bun șutul lui Gheorghiță din marginea careului, în min.72. CFR Cluj rămâne cu un jucător mai puțin, în min.76, după ce Kamara a încasat al doilea cartonaș galben, și, implict, pe cel roșu, după un fault asupra lui Todoroski! Schimbări la clujeni, în min.86: a ieșit Keita, a intrat Artean. Penalty pentru Poli Iași, în min.87, după cemingea l-a lovit în mână pe Munteanu! GOL Poli Iași! Bordeianu execută perfect lovitura de la 11 metri, sub transversală, în min.88! 2-1! Iese de pe teren și Munteanu, în min.90, înlocuit de Matei Ilie. Opt minute suplimentare pentru această partidă! Fernandez reține mingea trimisă din lovitură liberă de Korenica, în min.90+7. Final de meci!

Etapa viitoare, CFR Cluj va juca cu Petrolul în deplasare, în 19 octombrie.

Te-ar putea interesa și: