Soarta lui Andrea Mandorlini se decide luni! Nelu Varga furios după înfrângerea de la Botoșani!

 

CFR Cluj a pierdut rușinos primul meci oficial al anului, 0-1 în fața ultimei clasate din SuperLigă, iar postul antrenorului Andrea Mandorlini atârnă de un fir de păr. Potrivit informațiilor furnizate de Digisport, patronul echipei din Gruia a fost extrem de nervos după eșecul din Moldova, și pare decis să-l demită pe tehnicianul italian. Luni, după întoarcerea echipei la Cluj, se anunță o ședință cu scântei la clubul din Gruia, unde va fi decisă și soarta lui Andrea Mandorlini.

Dacă îl va demite pe italian în cadrul ședinței de luni, finanțatorul CFR-ului îl va aduce mai mult ca sigur la Cluj pe Adrian Mutu, unul dintre apropiații lui, rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Neftchi Baku.

”CFR Cluj e o echipă care m-ar interesa, e o echipă care a câștigat campionate. Poate să îmi pună în valoare calitățile, iar eu pe ale ei. E greu să ai o echipă care nu concurează la nivelul dorit de tine. Dacă am devenit sperietoarea antrenorilor de la CFR, atunci asta e. Dacă mă voia cu adevărat, eram la CFR. Sau mă suna să mă cheme la CFR. Poate au existat discuții interne de care eu nu știu”, declara în urmă cu câteva zile doar fostul mare internațional român.

CFR Cluj este la 8 puncte de FCSB în SuperLigă, dar diferența ar putea crește la 11 puncte în cazul în care bucureștenii câștigă, luni, disputa cu UTA Arad.

Te-ar putea interesa și: