CFR Cluj pierde rușinos la Botoșani, producând cea mai mare surpriză din acest sezon al SuperLigii!

 

CFR Cluj a pierdut meciul din deplasare cu FC Botoșani, permițând gazdelor să producă cea mai mare surpriză a actualei ediții a SuperLigii! Feroviarii continuă astfel seria neagră a rezultatelor din deplasare, fotbaliștii lui Andrea Mandorlinii reușind doar două puncte în ultimele șapte deplasări, ultima victorie pe teren străin datând din luna septembrie a anului trecut! Feroviarii au pierdut duminică după poate cel mai slab meci din acest sezon, în fața ultimei clasate în campionat, echipă care a reușit abia al doilea succes în 22 de etape!

Echipele de start:

FC Botoșani: Ducan - Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu - David, Dican, I. Filip - Florescu, Ilici, Kaprof 

CFR Cluj: Sava - Kresic, Ajteti, M. Ilie - Manea, Avonou, Tachtsidis, Muhar, Mamic - Otele, Birligea 

Andrea Mandorlini începe meciul cu Manea titular, care este și căpianul echipei, dar și cu noua achiziție Mamic în primul 11. De la ferovieri lipsește căpitanul de facto Camora, accidentat. De asemenea, El Kaddouri este rezervă și va debuta, probabil, pentru echipa din Gruia. Min.12: fază controversată la poarta gazdelor, VAR analizează un posibil penalty în favoarea CFR-ului după un henț al lui Miron la pătrunderea lui Bîrligea. Penalty refuzat clujenilor, jocul continuă! Ferovierii domină începutul de meci, dar fără a pune în pericol poarta gazdelor. Țigănașu șutează peste poarta lui Sava, în min.22. Pauză la Botoșani, după o primă repriză extrem de modestă făcută de fotbaliștii clujeni care n-au avut nicio ocazie mare la poarta lui Ducan.

CFR începe mai bine actul secund și are prima oportunitate de gol în min.50, la șutul lui Avounou când mingea a trecut de puțin peste poartă. Gazdele ratează cea mai mare ocazie a meciului în min.52 prin Fulop, blocat în ultimul moment de portarul Sava! Muhar trimite le lângă poartă, în min.60, după un șut din marginea careului mare. GOL Botoșani! FLORESCU înscrie, în min.64, cu un șut imparabil sub tranversală, după o centrare pe colțul lung trimisă de Benzar! 1-0! CFR se chinuie să ajungă la poarta adversarilor, însă fără succes. Nicio modificare făcută de Andrea Mandorlini în echipa sa până acum! Primele schimbări la CFR, în min.74: ies de pe teren Mamic și Avounou, au intrat El Kaddouri, la primul meci pentru feroviari, și Ciprian Deac. Ocazie mare de gol pentru CFR Cluj, în min.79, la lovitura de cap a lui Deac, dar Ducan reține cu greutate, în doi timpi. Tachtsidis trimite o bombă din afara careului, min.82, dar mingea trece departe de poartă. O nouă schimbare la feroviari, în min.83: intră Keita în locul lui Muhar. El Kaddouri pătrunde frumos, în min.84, dar șutul său este slab și este reținut fără probleme de Ducan. Lovitură periculoasă pentru CFR, în min.87, dar șutul lui Deac este reținut de portar. Iese și Manea, în min.89, înlocuit de Serebe. Feroviarii aleargă disperați după egalare. Min.90: de la margine se arată patru minute suplimentare pentru acest meci. Final de meci!

Etapa viitoare, CFR Cluj va juca pe teren propriu cu FC Voluntari, pe 29 septembrie.

Te-ar putea interesa și: