Cutremur la CFR! Varga: ”Renunțăm la Mandorlini! Nu mai pot, vreau altceva de la echipă. Mi-l doresc pe Mutu”

 

Patronul echipei din Gruia e decis să-l dea afară pe italianul Mandorlini după înfrângerea rușinoasă de la Botoșani. Eșecul CFR-ului din Moldova este, se pare, picătura care i-a umplut paharul, finanțatorul afirmând cu subiect și predicat că nu-l mai dorește pe italian pe banca tehnică a echipei sale, și a vehiculat deja numele antrenorului care să-l înlocuiască pe acesta: Adrian Mutu!

„Da, e adevărat. Renunțăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm! 

Nu vreau să ajung să joc în play-out. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat. Adi Mutu este numele viitorului antrenor. 

Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor. O să discutăm cu Mandorlini să o încheiem.

Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus. Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă”, a declarat Nelu Varga, potrivit iamsport.ro.

Ulterior, patronul CFR-ului a mai revenit cu o declarație, pentru prosport.ro:

„I-am dat încă o șansă, am vrut să avem continuitate, dar nu am văzut nici o schimbare față de anul trecut. La revedere, ne despărțim! Parcă nici nu au făcut un cantonament într-o locație de 5 stele. Ne-am lămurit, nu mai putem continua.

Jocul a fost slab și schimbările au fost făcute târziu. Trebuia să aibă reacție mai repede, chiar și în prima repriză, dacă jocul nu a mers. Sau la pauză.

Este adevărat, mi-l doresc pe Mutu antrenor. Vom vedea”, a spus Ioan Varga , a spus Nelu Varga, pentru ProSport.

 

Te-ar putea interesa și: