Rapid-CFR  2-0. Deac: "Ar trebui să ne trezim, să ne dăm două palme"

Rapid Bucureşti a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 2-0 (1-0),  duminică seara, pe teren propriu, la Mioveni, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal. Ambele goluri au fost marcate de Adrian Bălan (27, 55), din pasele lui Alexandru Albu, respectiv Antonio Sefer.

Rapid venea după cinci etape fără victorie, în care avea două egaluri şi trei eşecuri.

CFR a pierdut al doilea său meci din acest campionat, ambele în deplasare, în mandatul antrenorului Dan Petrescu.

“Din punctul meu de vedere, nu e nimic de spus. Ne-am prezentat lamentabil azi, n-a fost nici măcar o echipă, cum vorbim înainte de fiecare meci, s-au făcut şi greşeli individuale. Am întâlnit o echipă arţăgoasă, care a ştiut ce vrea de la acest meci şi a meritat victoria. Trebuie să vedem adevărul, pentru că nu ne putem ascunde după acest joc şi ştim că trebuie să strângem rândurile, trebuie să demonstrăm cine are caracter, pentru că joi ne aşteaptă o partidă foarte dificilă”, a afirmat fundașul Andrei Burcă. 

“Ar trebui să ne trezim, să ne dăm două palme și să muncim la fel. Dacă nu o să fim la fel de serioși, eu nu văd un rezultat bun cu Alkmaar, în Conference. Diferența de puncte e mică, eu cred că încă se mai joacă. Nu tratăm nicio competiție la mișto, vrem să mergem mai departe în Europa!”, a susținut Ciprian Deac. 


FC Rapid Bucureşti - FC CFR 1907 Cluj 2-0 (1-0), Stadion Orăşenesc - Mioveni
A marcat: Adrian Bălan (27, 55).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail; arbitru de rezervă: Radu Petrescu (toţi din Bucureşti)
Observatori: Constantin Ştefan (Bucureşti) - CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) - LPF

Te-ar putea interesa și: