Manea, Camora și Deac vor semna contracte noi cu CFR Cluj!

 

Potrivit Digi Sport, Cristi Manea a ales să accepte oferta de prelungire a contractului cu CFR și rămână, astfel, la echipa din Gruia. El urmează să semneze noul contract în perioada imediat următoare.

Noul contract al lui Cristi Manea la CFR Cluj va conține și o clauză de reziliere, după cum a anunțat Cristi Balaj, președintele clubului.

Cristi Manea joacă la CFR Cluj în prezent din 2020, în al doilea "mandat", după ce a mai îmbrăcat tricoul clujenilor între 2017 și 2019. În acest sezon, Manea a jucat doar 470 de minute în 9 meciuri pentru CFR Cluj, timp în care a marcat o dată.

El este cotat la 3,2 milioane de euro de către Transfermarkt.

 Camora

Pe de altă parte, Ciprian Deac și Mario Camora, fotbaliști exponențiali din istoria echipei feroviare, au ajuns și ei la un acord cu finanțatorul Ioan Varga pentru prelungirea cu încă un sezon a contractelor cu CFR Cluj.

„Lui Camora și Deac li s-a făcut o propunere de prelungire pentru încă un an. Ei au fost de acord. Își prelungesc contractele! După ce vor pune ghetele în cui, îi așteptăm cu drag și în staff”, a transmis președintele Cristian Balaj.

Ciprian Deac a bifat 15 apariții în acest sezon al Superligii, timp în care a marcat un gol, dar nu a fost niciodată integralist. Are 14 trofee cucerite în tricoul CFR-ului, două Cupe ale României, 5 Supercupe și 7 titluri de campion.

Mario Camora a evoluat în 18 meciuri în acest sezon al Superligii, timp în care a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă. Căpitanul CFR-ului a fost integralist în 12 dintre aceste meciuri.

Te-ar putea interesa și: