De teama accidentărilor, CFR Cluj și-a anulat amicalul de astăzi

 

CFR Cluj joacă duminică la Botoșani, în etapa a 22-a din SuperLigă, dar până atunci urma să dispute un al doilea meci amical în cadrul stagiului de pregătire de la Oliva Nova, din Spania. După prima partidă amicală, pierdută la sfârșitul săptămânii trecute contra belgienilor de la KAA Gent, scor 1-2, feroviarii trebuiau să joace miercuri cu un adversar mai modest, formația Atzeneta, care evoluează în a treia divizie din Spania.

Cu două ore înainte de începerea amicalului însă, clubul din Gruia a anunțat că acesta nu va mai avea loc.

”Pentru a-i proteja pe jucători de posibile accidentări, având în vedere încărcătura fizică a cantonamentului, dar și faptul că reluarea campionatului este programată în doar patru zile, staff-ul echipei noastre a decis ca partida de verificare cu Atzeneta să nu mai fie disputată.

Astfel, ne revedem duminică, 21 ianuarie, de la ora 15:00, în primul meci oficial din 2024 împotriva celor de la FC Botoșani”, a anunțat echipa feroviară pe pagina oficială a clubului.

Feroviarii vor juca, duminică, în primul meci din acest an al SuperLigii. CFR Cluj se va deplasa pe terenul ultimei clasate, FC Botoșani, meciul urmând să înceapă la ora 15:00.

În aceastî scurtă pauză de iarnă, CFR Cluj a reușit să aducă sub comanda lui Andrea Mandorlini patru jucători noi. Este vorba despre Kader Keita (Sivasspor), Omar El Kaddouri (PAOK Salonic), Alan Aussi (Ponferradina) şi Petar Mamic (Zalgiris Vilnius). DE asemenea, gruparea din Gruia s-a despărţit până acum de jucătorii Ermal Qrasniqi, Ziv Morgan şi Ievhen Konoplianka.

 

Te-ar putea interesa și: