CFR Cluj antrenament cu public cu Botoșani, înaintea confruntării cu Pafos din Europa!

 

CFR Cluj a trecut fără probleme de FC Botoșani, duminică seara, în Gruia, după un meci din cadrul etapei a 7-a din SuperLigă. Feroviarii, care au jucat fără titularii menajați pentru confruntarea cu Pafos de joi, din Conference League, au câștigat la scor de neprezentare, 3-0, și, foarte important pentru trupa lui Dan Petrescu, au ajuns la a cincea partidă consecutivă fără gol primit. Au înscris: Nkololo, min.52, Djokovic, min.70 și Filip, min.87.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj urcă pe locul 5 în clasament, cu 10 puncte și un joc mai puțin disputat.

Echipele de start:

CFR Cluj: Popa - Iacob, Bolgado, Rocha, Abeid - Djokovic, Fica, Păun - Kamara, Nkololo, Munteanu
Rezerve: Hindrich, Camora, Mogoș, Kun, Kresic, Filip, Artean, Tachtsidis, Deac, Korenica, Bîrligea, Michael

Botoșani: Kukic - Ale Diez, Matricardi, Miron, Șeroni - Florescu, Aldair - Bodișteanu, Fulop, Țigănașu - Lopez
Rezerve: Pap, Sadiku, Celea, Pavlovic, Junior, Adams, Romano, Mouaddib, David, Mitrov, Kaprof, Chică Roșă

Dan Petrescu nu va sta pe banca CFR-lui la acest meci, antrenorul fiind suspendat după eliminarea din meciul cu Unirea Slobozia. La feroviari sunt titulari Popa, Djokovic și Iacob, ultimii veniți la Cluj. În rest, în afara portarului, toți cei care au jucat cu Pafos în Europa sunt pe banca de rezerve. Doar 2-3 mii de spectatori în tribunele stadionului din Gruia. Sunt din nou 32 de grade la startul meciului!

CFR a avut lovitura de start a partidei. Munteanu are prima ocazie mare de gol încă din secunda  44 a meciului, șutul său din unghi a fost respins cu dificultate în corner de Kukic! Al doilea șut al lui Munteanu în min.7, dar de această dată balonul se scurge pe lângă bara porții oaspeților. A trecut primul sfert de oră al partidei, unul controlat de echipa clujeană. Paradă extraordinară a lui Kukic, în min.21, care a scos de sub transversală șutul bombă trimis de Kamara de la 25 de metri! A doua intervenție salvatoare a goalkeeperului echipei moldovene! Munteanu reia din cădere spre poartă, în min.23, dar portarul reține. Nkololo are și el șansa de a înscrie în min.24, dar reluarea sa este destul de slabă pentru a-l bate pe Kukic. CFR se joacă cu ocaziile de gol! Munteanu scapă singur spre poartă, în min.27, dar reluarea sa trimite mingea peste transversală! Trei minute suplimentare pentru prima repriză. Bolgado reia cu capul peste poartă din 6 metri, în min.45+2, după un corner executat de Fică! O nouă mare ocazie de gol pentru echipa feroviară! Pauză în Gruia.

A intrat Mogoș, la CFR Cluj, în startul reprizei secunde, care l-a înlocuit pe debutantul Iacob. Djokovic trimite mult peste poartă de la distanță, în min.49. GOOOOOOOOL CFR! NKOLOLO trimite în poartă de la mică distantă, în min.52, după un atac excelent pe partea stângă finalizat cu pasa de gol a lui Kamara! 1-0! O nouă mare ocazie de gol pentru CFR, în min.57, dar Kukic scoate excelent șutul lui Munteanu de la 16 metri. Fază repetată la indigo în minutul următor! Munteanu la a patra sau a cincea ocazie mare de gol în acest meci! Șut dezamăgitor trimis de Kamara, în min. 63, dintr-o poziție excelentă de a înscrie. Kukic scoate din vinclu la lovitura liberă excelent executată de Nkololo, în min.66! GOOOOOOOL CFR! DJOKOVIC trimite senzațional în poartă, în min.70, după o lovitură liberă executată de la 25 de metri! 2-0! Bolgado iese accidentat, în min.75, intră Kresic în locul acestuia. Intră și Artean, în min.81, iese Păun. Dublă schimbare la clujeni, în min.85: au intrat Korenica și Filip, au ieșit Kamara și Djokovic. GOOOOOOOOL CFR! FILIP trimite sub transversală în min.87, la prima atingere de balon, după o pasă de gol a lui Munteanu! 3-0! O nouă ratare din partea lui Munteanu, în min.90. Cinci minute suplimentare. Final de meci!

Pentru CFR Cluj urmează două deplasări dificile, prima joi în Cipru, pentru meciul decisiv cu Pafos din Conference League, și apoi în SuperLigă, la Ovidiu, acolo unde va întâlni Farul Constanța.

Te-ar putea interesa și: