CFR a transferat unul din ce mai promițători fundași din țară

 

Echipa de ligă secundă Corvinul Hunedoara a ajuns vineri la un acord cu clubul de fotbal CFR Cluj privind împrumutul pentru un an al fundaşului dreapta Flavius Iacob la gruparea din Gruia, cu drept de transfer definitiv la începutul sezonului viitor.

"Clubul nostru şi Fotbal Club CFR 1907 Cluj au ajuns la un acord privind cedarea, sub formă de împrumut, pentru un sezon, a fundaşului nostru, Flavius Iacob, la gruparea din Gruia. De altfel, formaţia de Superligă va avea şi o opţiune de cumpărare la finalul sezonului, iar în eventualitatea unei înţelegeri, clubul nostru va primi şi un procent dintr-un viitor transfer. Mulţumim, Flavius! Pentru ambiţie, dăruire şi sufletul pus în fiecare minut petrecut în tricoul Corvinului! Multă baftă, suntem convinşi că ne vei da motive să fim mândri, în continuare!", au anunţat reprezentanţii echipei hunedorene pe pagina oficială de Facebook.

”În vârstă de 23 de ani, Iacob este un produs al Academiei Corvinului, echipă pentru care a evoluat în ultimele șapte sezoane competiționale, fiind unul dintre jucătorii de bază ai formației hunedorene.

Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, a fost și anunțul postat de gruparea feroviară.

Acesta este al cincilea jucător care se desparte de Corvinul după încheierea campaniei europene, ceilalţi fiind Sergiu Buş, Desley Ubbink, Roger Junio şi Denis Hrezdac.

Te-ar putea interesa și: