Adrian Mutu a demisionat! Andrea Mandorlini va prelua, cel mai probabil, echipa din Gruia!

Miercuri dimineață a avut loc o întâlnire între Nelu Varga și Adrian Mutu, iar consensul a fost imposibil de găsit, astfel că tehnicianul a rămar ferm pe poziție, anunțînd că renunță la funcția de antrenor al CFR-ului.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc să facă performanță în continuare CFR-ul, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales despre lipsa de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.

Andrea Mandorlini, în prezent scouter la club, a fost sunat de patronul CFR-ului încă marți seara, după dezastrul de la Hunedoara, pentru a-l chema la Cluj. Acesta ar urma să spsească de urgență în Gruia pentru a prelua din nou echipa, care va juca sâmbătă în Giulești, cu Rapid, în a treia etapă din play-off

Te-ar putea interesa și: