Ultima oră! Cuplul Hoban – Dican va asigura interimatul la CFR Cluj

 

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, miercuri, că a acceptat demisia înaintată de antrenorul Adrian Mutu după înfrângerea suferită cu scorul de 0-4 în faţa divizionarei secunde Corvinul Hunedoara în sferturile de finală ale Cupei României.

"Mulţumim, Adrian Mutu! În urma eliminării din Cupa României, conducerea clubului CFR 1907 Cluj a acceptat astăzi demisia înaintată de către antrenorul Adrian Mutu. Îţi mulţumim, Adi, pentru munca depusă la CFR Cluj şi îţi dorim multă baftă!", se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial.

Adrian Mutu a condus formaţia alb-vişinie în 11 partide, perioadă în care a bifat, în toate competiţiile, 5 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri.

Tehnicianul a fost instalat la CFR Cluj la 24 ianuarie, când i-a luat locul italianului Andreea Mandorlini, al cărui contract cu clubul fusese reziliat pe cale amiabilă în aceeaşi zi.

”Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici și că avem capacitatea de a ne ridica. Am reușit în trecut, vom reuși ca și acum să ducem mai departe spiritul alb vișiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia și vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Așadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului”, se mai arată într-un alt comunicat postat de CFR Cluj pe pagina sa oficială.

Echipa va avea un nou antrenor în derby-ul cu Rapid de sâmbătă. Potrivit ultimelor informații,  banca tehnică  a feroviarilor va fi preluată de Ovidiu Hoban, fostul mijlocaș al ardelenilor, care va face cuplu cu Francisc Dican, posesor al licenței PRO. Andrea Mandorlini ar urma să aibă rol de consultant tehnic.

Te-ar putea interesa și: