Vasile Mogoș, fundașul CFR-ului: ”M-aș arunca de pe pod pentru naționala României, pentru că asta înseamnă să ai suflet”

 

România va disputa sâmbătă al doilea meci la Euro 2024. De această dată, tricolorii vor juca contra Belgiei, principala favorită a grupei înaintea competiției, de la ora 22:00, pe stadionul din Koln.

Vasile Mogoș, fundașul dreapta al CFR-ului, component al lotului României, a susținut o conferință de presă miercuri dimineață, la baza din Wurzburg a „tricolorilor”.

„A fost extraordinar ce s-a întâmplat cu Ucraina, cred că cea mai frumoasă atmosferă de când trăiesc fotbalul. Cred că la fel a fost și pentru colegii mei. Am fost cu toții bucuroși. Ați văzut și voi, am arătat că știm să ne bucurăm împreună și sperăm să fie tot așa și la următorul meci.

Am avut piele de găină 100 de minute, de când au intrat colegii, la imn, la goluri... Emoții mai mari cred că n-am avut niciodată în viață.

Nu vorbim despre calificare, o luăm meci de meci. Urmează Belgia și ne gândim doar la asta. Bineînțeles, va fi diferit, o să aibă și Belgia presiune, dar ne gândim doar la noi.

Mister are dreptate, trebuie să fim capabili să fim echilibrați. Trebuie să analizăm Belgia, să fim foarte umili, pentru că nu am realizat nimic până acum. Tot ce am realizat până acum am făcut prin disciplină, prin muncă. O să facem în continuare la fel.

Eu cred că suntem 26 de titulari în echipa asta. Nu contează cine joacă și cine nu. Eu cred în grupul ăsta, suntem toți de suflet, așa cum a spus Mister.

Cred că și dacă îl întreabă pe Moruțan dacă intră pe teren, o face și cu un picior rupt, intră și face diferența! Bineînțeles că îmi doresc să joc, dar și prin bancă, prin tribună... eu m-aș arunca de pe pod pentru națională, pentru că asta înseamnă să ai suflet.

Și cred că Mister a înțeles asta, cum sunt eu sunt și ceilalți 25. Plus Moruțan”, a declarat fundașul CFR-ului, în cantonamentul naționalei României de la Wurzburg.

Te-ar putea interesa și: