Un nou transfer de răsunet între CFR Cluj și Rapid. Keita cedat în Giulești pentru 800.000 de euro!

 

Conducerea clubului CFR Cluj pare decisă să vândă tot ce poate în dorința de a acoperi pierderile fnanciare datorate eliminării formației lui Dan Petrescu din Conference League. După ce săptămâna trecută l-a transferat pe Daniel Bîrligea la FCSB, pentru 2,3 milioane de euro, feroviarii au ajuns la un acord și pentru vânzarea altui jucător important, mijlocașul Kader Keita, care va ajunge la Rapid, sub comanda lui Marius Șumudică!

Potrivit Fanatik, Dan Șucu a ajuns la un acord total cu Nelu Varga, patronul CFR-ului, pentru acest nou transfer pe axa Gruia-Giulești, în schimbul a 800.000 de euro și un procent de 20% dintr-un eventual transfer al jucătorului ivorian.

Dacă n-am ține cont că jucătorul era unul din titularii incontestabili ai CFR-ului, am putea spune că este o nouă afacere bună făcută de patronul echipei din Gruia, adus la CFR Cluj de la Sivasspor în urmă cu nouă luni pentru doar 120.000 de euro.

Cu excepția meciurilor în care Dan Petrescu a folosit rezervele, Keita s-a numărat în permanență printre titulari, fiind utilizat în acest sezon în 11 partide, 5 în campionat și 6 în preliminariile Conference League.

În uurmă cu puțin timp, președintele grupării feroviare vorbea despre o eventuală plecare a jucătorului, dar menționa zona arabă, nicidecum o formație din SuperLigă, una din favoritele la primele locuri în acest sezon.

„Avem oferte pentru mai mulți jucători, inclusiv pentru Keita. Este greu să discut despre o plecare a lui Keita, mai ales când vine vorba de zona arabă. Se poate întâmpla orice.

Da, e adevărat că o echipă din zona arabă s-a interesat de Keita și chiar l-a urmărit. Nu discut mai mult, deoarece până nu avem un transfer efectuat nu vreau să intru în amănunte”spunea recent Cristian Balaj.

De la sosirea sa la Cluj, Keita a strâns 31 de meciuri în tricoul vișiniu, reușind un gol și o pasă decisivă.

Potrivit Transfermarkt, Kader Keita are o cotă de piață de 750.000 de euro.

Te-ar putea interesa și: