“U” Cluj s-a calificat în finala Cupei României. Sabău: Ne așteaptă o muncă foarte grea

Universitatea Cluj s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, 27 aprilie, pe Cluj Arena, în a doua semifinală a competiţiei.

Diferenţa a fost făcută de golul marcat de Dan Nistor (41 - penalty), după un fault comis de Desley Ubbink la Martin Remacle, certificat de arbitrajul video.

''U'' va juca a cincea sa finală în Cupa României, după ce a cucerit trofeul în 1965 şi a ratat şansele din 1934, 1942, 1949 şi 2015.

În finala programată în data de 24 mai, pe Stadionul Municipal din Sibiu, Universitatea Cluj o va înfrunta pe deţinătoarea trofeului, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care a dispus de CFR Cluj cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, în prima semifinală.

"E o performanță, un lucru foarte important pentru mine. E o mare performanță să joci o finală. Eram la retrogradare, încet-încet ne-am revenit. Eu mă bucur foarte puțin, am un joc foarte greu luni, cu FC Voluntari. E un singur joc, ai nevoie de jucători cu experiență, maturitate, să stai foarte bine în teren, am reușit să înscriem și era foarte important să ținem de acest rezultat. Era foarte important să nu avem jucători accidentați. Mâine îmi voi da seama dacă s-a accidentat cineva. Lotul este destul de subțire numeric, ne așteaptă un joc dificil, obiectivul salvării de la retrogradare nu este încă realizat, ne așteaptă o muncă foarte grea. Îmi doresc să stau liniștit și să mă bucur și eu puțin. Nu trebuie să ajungem la baraj. Ne așteaptă un meci cu o echipă care nu stă foarte bine în clasament, trebuie să îmi refac jucătorii, lipsește și Chipciu, sper ca Martic să nu fie accidentat", a declarat antrenorul echipei Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Digisport.ro.

Sursa foto: “U” Cluj - Facebook

Te-ar putea interesa și: