CFR Cluj a oficializat transferul unui internațional albanez și campion în Elveția

 

CFR Cluj a mai bifat un transfer, cu câteva zile înaintea startului în noul sezon al SuperLigii. Ultimul sosit la echipa din Gruia este Arlind Ajeti, un fundaș central elvețian cu origini albaneze, cu prezențe în Italia, în serie A, dar și în campionatul din Elveția, unde a cucerit de patru ori titlul de campion al Țării Cantoanelor.

”Bun venit, Arlind Ajeti!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Arlind Ajeti este noul jucător al echipei noastre!

Fundașul central cu origini albaneze, născut în Elveția, a evoluat în Serie A pentru FC Torino, Frosinone Calcio sau Crotone. De-a lungul carierei, apărătorul a jucat și în Elveția pentru Grasshoper, dar și pentru FC Basel, echipă alături de care a câștigat titlul de 4 ori și a evoluat în Champions League și Europa League.

Ajeti joacă pentru reprezentativa mare a Albaniei, echipă pentru care a bifat 21 de selecții și alături de care a participat la Campionatul European din 2016.

Ii urăm bun venit în familia CFR și îi dorim cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, este comunicatul postat, marți, de clubul din Gruia, pe pagina sa oficială de Facebook.

În afara lui Ajeti, la CFR Cluj au mai ajuns în această vară Matija Boben, Vasile Mogoș, Philip Otele și Cătălin Căbuz.

De asemenea, Jefte Betancor și Otto Hindrich au revenit și ei după împrumuturi și fac parte din lotul pentru noul sezon.

De asemenea, de la echipa din Gruia au plecat în această perioadă Braun, Bordeianu, Kolinger, Boateng, Debeljuh, Maglica și Brucic.

Te-ar putea interesa și: