Rapid a învins-o pe CFR Cluj cu 3-1, în play-off-ul Superligii. Dan Petrescu: Așteptăm să vedem ce va fi

FC Rapid Bucureşti a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 3-1 (3-1), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şasea a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Echipa a avut prima ocazie a partidei. În minutul 3, după centrarea lui Manea, Krasniqi a reluat cu capul, dar Moldovan a reușit să rețină. În minutul 9, după ce Ioniță a căzut în careu, gazdele au primit o lovitură de pedeapsă și au deschis scorul prin Dugandzic. Trei minute mai târziu, Sefer, care se afla în careu, i-a pasat lui Kait, iar acesta din urmă a șutat puternic și a reușit să înscrie pentru 2-0. În minutul 15, după ce Braun a centrat din afara careului, balonul a ajuns în careul de șase metri, și, șters puțin de Janga, a intrat în poarta lui Moldovan. Zece minute mai târziu, Bîrligea a driblat printre patru jucători și a centrat în fața porții, Krasniqi a șutat puternic, dar portarul gazdelor a respins în transversală. În minutul 33, kosovarul i-a pasat lui Muhar de la marginea careului, acesta din urmă a șutat pe jos, dar balonul a lovit bara din stânga a lui Moldovan. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+2, Junior Morais a centrat în fața porții, iar Dugandzic a reușit să devieze balonul în poartă, au precizat reprezentanţii CFR Cluj, pe site-ul lor oficial.

CFR Cluj a controlat partea secundă a meciului, dar fără să schimbe deznodământul partidei. În finalul partidei, Boateng i-a pasat lui Janga, care a șutat din întoarcere, dar balonul a ajuns în plasa laterală.

”Acum e la cald, nu are rost să vorbim. La fotbal, dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci. Așteptăm să vedem ce va fi la finalul campionatului. Eu mai am contract un an aici, deci nu pot pleca de capul meu de la echipă. Acum suntem supărați, nu are rost să vorbim prea mult. (...) În fotbal, orice se poate întâmpla.

Oricum, eu sunt decis să lupt și să dau sută la sută câtă vreme vom avea șanse. Dacă pe primele două locuri sunt alte echipe, înseamnă că noi avem șansa a treia”, a declarat antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu la interviul de după meci, citat de DigiSport.ro. 

Te-ar putea interesa și: