U Cluj ratează dramatic calificarea în play-off după remiza de la Voluntari și golul lui Sepsi din prelungiri!

 

U Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, partida din deplasare cu FC Voluntari, dar a ratat dramatic calificarea în play-off! În min.87, echipa lui Ioan Ovidiu sabău se afla pe locul de calificare, după ce Petrolul o egala pe Sepsi, dar speranțele ”Șepcilor roșii” s-au prăbușit în al patrulea minut al prelungirilor când formația din Sfîntu Gheorghe a preluat din nou conducerea după o reușita lui Debeljuh! Meciul a fost unul echilibrat și în care însă jucătorii clujeni nu și-au creat mari ocazii de gol.

Voluntari: Fernandez - Turda, Matricardi, Armaș - Veiga, Rață, Crepulja, Carnat - Dumiter, Nemec, Popescu
Rezerve: Vâlceanu, Cascini, Dima, Droppa, Răduț, D. Andrei, A. Ciobanu, Paz, Boboc, Cocian, Florea, Voican

U Cluj: Gorcea - Chipciu, Thalisson, Masoero, Roger - Bic, Simion - Pănoiu, Nistor, Roguljic - Popa
Rezerve: Iliev, Gertmonas, Oancea, Chintes, Pițian, Mitrea, Grobry, Fossati, V. Gheorghe, A. Rus, F. Ilie, Anselmo

Formația lui Ioan Ovidiu Sabău are nevoie neapărată de victorie pentru a fi sigură de prezența în play-off. Lume puțină în tribunele stadionului din Voluntari, este și un consistent grup de suporteri ai Universității. Gazdele au mai mult inițiativa în acest început de meci. Nemec are o ocazie uriașă de gol pentru gazde, în min.14. Mingea reluată cu capul a trecut la câțiva centimetri de bara stângă a porții lui Gorcea! Chipciu șutează puternic din marginea careului, în min.17, dar Fernandez reține cu greutate, în doi timpi. Popa are o nouă ocazie pentru U, în min.20, dar șutul acestuia este blocat de Turda. Alb-negrii se apropie tot mai periculos de poarta celor de la Voluntari. Cea mai mare ocazie de până acum a meciului este ratată de Armaș, în min.28, care a reluat cu capul pe lângă poartă din marginea careului mic! Cartonaș galben încasat de Bic, în min.35. Pauză la Voluntari. La acest scor, U Cluj este în afara locurilor de play-off, acolo unde se află, deocamdată, Sepsi și Farul!

Ioan Ovidiu Sabău nu face nicio schimbare în formația sa la pauză. Armaș are prima ocazie a reprizei în min.55, când a rekuat cu capul pe lângă poartă din marinea careului mic. Trei schimbări făcute la U Cluj, în min.63: Păniou înlocuit de Rus, Simion de Oancea și Roger de Vali Gheorghe. Fanii Universității fac spectacol în tribunele stadionului din Voluntari. Centrarea lui Marco Rus cade pe transversală, în min.68! Oancea îl faultează pe Nemec la 25 de metri de poartă, în min.70. Lovitură liberă periculoasă pentru gazde. Schemă eșuată a gazdelor însă. Intră și Anselmo la clujeni, în min.75, în locul lui Nistor. Fernandez reține din fața lui Oancea, în min.82. Gorcea reține cu siguranță la șutul puternic al lui Andrei, în min.84. Sepsi este egalată de Petrolul în min.87, și la acest scor U Cluj este în play-off! A intrat și Pițian în locul lui Popa, în min.88. Pițian ratează cea mai mare ocazie a meciului, în min.90+1, șutul său a fost respins extraordinar în corner de unul dintre fundașii gazdelor! Incredibil! Sepsi intră în avantaj la Ploiești după un penalty transformat în min.90+4! U este, din nou, în afara locurilor de play-off! Final de meci la Voluntari!

În urma acestui rezultat de egalitate, U Cluj s-a clasat pe locul 7 la finalul sezonului regulat cu 42 de puncte, cu unul mai puțin decât Sepsi și Farul, ocupantele ultimelor două locuri de play-off!

Te-ar putea interesa și: