CFR Cluj a încheiat cu o victorie sezonul regulat din SuperLigă și a năruit speranțele Sibiului la un loc de play-off

 

CFR Cluj a terminat cu o victorie, scor 1-0, meciul cu FC Hermannstadt din ultima etapă a sezonului regulat. Meciul disputat pe stadionul din Gruia a fost unul echilibrat, unul în care miza cea mare aparținea oaspeților care aveau nevoie de o victorie pentru a spera la o clasare în play-off-ul campionatului. Feroviarii au pus mâna pe cele trei puncte după reușita din prelungiri a lui Otele, aflat la a 13-as reușită în acest sezon. Căpitanul echipei din Gruia, Mario Camora, a bifat vineri seară cel de-al 500-lea joc pentru CFR Cluj în toate competițiile!

Echipele de start:

CFR Cluj: R. Sava - Mogoș, Boben, Ajeti, Camora - Muhar, Keita, Tachtsidis - C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Cr. Manea, Abeid, M. Ilie, Aussi, R. Filip, Avounou, Fica, Serebe, Michael

Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Bejan, Opruț - Balaure, Murgia, Mino Sota, I. Stoica - G. Iancu, D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu, I. Pop, Etienne, Antoche, Ngoma, Dr. Iancu, Neguț, Biceanu, Oroian, Jipa, Ciubotaru, Fonseca

Camora revine în primul 11 al lui Adrian Mutu, în timp ce Mogoș îi este preferat lui Manea pentru postul de fundaș dreapta. La sibieni e titular fostul jucător al lui U Cluj Ianis Stoica. Mogoș are prima ocazie a meciului, în min.7, dar mingea reluată cu capul din centrarea lui Camora nu prinde cadrul porții. Keita șutează pe lângă poartă din afara careului, în min.9. Căbuz reține șutul bun trimis de Tachtsidis de la marginea careului, în min.20. Centrare bună a lui Mogoș pentru Bîrligea, în min.24, dar mingea trece peste atacantul clujean aflat în poziție bună de gol.  Muhar respinge excelent din fața lui Bejan aflat la câțiva metri de poarta lui Sava, în min.28. Stoica reia pe colțul lung din colțul careului, în min.41, dar mingea se duce în afara terenului.

Michael intră în joc imediat după pauză, înlocuindu-l pe Tachtsifis. Michael îl intinde mult pe Căbuz, în min.48, dar portarul Sibiului scoate de la vinclu! Muhar trimite balonul cu capul în poartă, în min.49, dar golul feroviarilor este anulat după ce mingea centrată de Deac din corner a depășit suprața terenului! Michael reia bine cu capul spre poartă, în min.54, dar mingea este respinsă în corner de unul dintre fundași. Echipa din Gruia domină copios începutul repri\ei secunde. Bîrligea reia cu capul peste poartă, în min.61. Ajeti se accidentează în min.66 și este înlocuit de Matei Ilie. Neguț aproape de gol în min.75! Mingea a trecut la mai puțin de un metru de poarta apărată de Sava! Schimbare la CFR, în min.78: a intrat Avounou în locul lui Bîrligea. Ratare uriașă a lui Neguț, care trage în plasa laterală, în min.79! Sibienii presează în jumătatea de teren a CFR-ului. Egalul scoate Hermannstadt din lupta pentru play-off! GOOOOOOOOL CFR! OTELE șutează imparabil pe colțul lung din mijlocul careului! 1-0! Fonseca reia cu capul, dar Sava reține cu siguranță, în min.90+4. Final de meci în Gruia!

CFR Cluj încheie sezonul regulat cu trei victorii și două rezultate de egalitate în ultimele cinci meciuri ale sezonului regulat și se va duela pentru titlu cu FCSB și Rapid.

Te-ar putea interesa și: