U Cluj pierde cu UTA pe teren propriu, după un festival al erorilor în apărare!

 

U Cluj a suferit, duminică, a doua înfrângere consecutivă și a șasea pe teren propriu în acest sezon al SuperLigii. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a pierdut surprinzător în fața celor de la UTA Arad, scor 1-3 (1-2), meciul fiind decis de erorile monumentale din defensivă. Omondi a deschis scorul pentru arădeni în minutul 13, la o gafă a lui Massoero, iar Luckassen a făcut 2-0 după eroarea lui Mitrea! Popa a redus din handicap în prelungirile primei reprize, însă defensiva ”Șepcilor roșii”  a gafat din nou în minutul 56, la reușita lui Fabry! Tabela nu s-a mai modificat până la sfârșitul meciului, în ciuda modificărilor ofensive făcute de tehnicianul ”alb-negrilor”.

Echipele de start:

U Cluj: Iliev – Chipciu, Thalisson, Mitrea, Masoero, Roger – Silaghi, Fossati, Bic – Nistor, Popa
Rezerve: Gorcea, Chirilă, Pițian, Vătăjelu, Chinteș, Simion, Pănoiu, Grobry, Anselmno, Gheorghe, Roguljic
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

UTA Arad: Kucher – Căpușă, Conte, Benga, Rodrigues – Fabry, Freitas, Mihai – Omondi, Luckassen, Micovschi
Rezerve: Iacob, Ofosu, Lopez, Trif, Stolnik, Morar, R. Pop, A. David

Clujenii încep tare partida cu arădenii și au trei cornere în primele cinci minute. GOOOOOOOOL U Cluj! THALISSON reia perfect cu capul, în min.6, și trimite în plasa porții apărate de Kucher! 1-0! Stupoare, însă! Golul este anulat de VAR pentru o poziție anterioară de offside! Fossati trimite o torpilă de la mare distanță, min.10, dar mingea trece mult peste poartă. GOL UTA! OMONDI profită de o greșeală a lui Massoero, min.13, cursă pe partea stângă și șut puternic sub transversală! Iliev nu a avut nicio șansă! 0-1! Șut bun trimis de Nistor din afara careului, min.22, dar Kucher a reținut cu siguranță. GOL UTA! LUCKASSEN înscrie în poarta goală, în min.36, după o nouă greșeală în defensiva clujeană! Mitrea a fost cel care a făcut practic cadou acest gol arădenilor! 0-2! Kucher respinge cu dificultate mingea șutată de Chipciu din colțul careului, în min.45+1. GOOOOOOOOL U Cluj! POPA înscrie spectaculos pe colțul lung cu un șut de la 17 metri, în min.45+4! 1-2! Pauză pe Cluj Arena!

Ioan Ovidiu Sabău face două modificări în formația sa încă din startul părții a doua a meciului: au intrat Anselmo și Gheorghe, au ieșit Mitrea și Fossati. Popa șutează pe lângă poartă dintr-o poziție bună, în min.51. GOL UTA! Omondi centrează în fața porții, în min.56, balonul este atins ușor de FABRY și scurge în poarta lui Iliev! Apărarea clujenilor a fost din nou la pământ! 1-3!! Iliev își salvează echipa de la un nou gol din fața lui Luckassen, în min.60! Chipciu reia peste poartă, în min.62. Dublă schimbare la U Cluj, min.67: au intrat Roguljic și Vătăjelu, au ieșit Popa și Roger. Roguljic ratează de puțin ținta, în min.83! Final de meci!

Etapa următoare, vineri 9 februarie, ”Șepcile roșii” au o deplasare extrem de grea la Craiova, cu Universitatea.

Te-ar putea interesa și: