U Cluj, parcurs de senzație în SuperLigă. Alb-negrii au ajuns pe loc de play-off!

 

U Cluj a câștigat, duminică, împotriva celor de la FC U Craiova, scor 2-1, și a legat a doua victorie consecutivă în SuperLigă, și ocupă, provizoriu, poziția a șasea în clasament, loc care ar da dreptul clujenilor la o calificare în play-off la finalul sezonului regulat.

Ianis Stoica a deschis scorul pentru clujeni în min.19, însă oltenii au reușit să restabilească egalitatea pe final de repriză, la singurul șut pe poartă, prin Bahassa, însă Popa i-a dus din nou în avantaj pe alb-negrii în min.53, cu un șut imparabil sub transversală.

Formațiile de start:

U Cluj: Iliev - Oancea, Masoero, Mitrea, Vătăjelu - Chipciu, Simion, Doukoure, Stoica - Nistor - Popa

FCU Craiova: Gurău - Compagnucci, Lacroix, Henriques, Padula - Achim, Van Durmen - Chițu, Bauza, Bahassa - Blănuță

Nicio ocazie mare de gol în primul sfert de oră al partidei. GOOOOOOOL U Cluj! STOICA trimite spectaculos în plasă, în min.19, după o respingere a lui Gurău la reluarea cu capul a lui Masoero! 1-0! Ocazie mare de gol pentru clujeni în minutul 25 la șutul din afara careului trimis de Doukoure! Popa deviază ușor balonul care trece, însă, la câțiva centimetri de bara porții craiovenilor! Gurău reține șutul trimis de la mare distanță de Chipciu, în min.32. GOL Craiova! BAHASSA trimite în poarta lui Iliev cu latul, în min.38, la primul șut pe poartă al oltenilor! 1-1! Șut bun trimis de Stoica din 16 metri, dar Gurău respinge frumos în corner, în min.43.  Pauză!

Nicio schimbare în cele două formații la reluarea partidei. GOOOOOOOL U Cluj! Popa catapultează mingea sub transversală cu un șut spectaculos din interiorul careului, în min.53! Chipciu șutează din afara careului, în min.59, dar mingea ocolește cadrul porții adverse. Schimbare la U Cluj, în min.75: iese Popa, intră Silaghi. Dublă schimbare făcută de Ioan Ovidiu Sabău, în min.82: au ieșit Simion și Stoica, înlocuiți de Filip și Cîmpanu. Nu se mai întâmplă nimic notabil până la fluierul final al partidei! U Cluj câștigă entuziasmant întâlnirea de pe Cluj Arena!

Etapa următoare, U Cluj va juca, pe 11 decembrie, în deplasare contra celor de la Dinamo București, dar la mijlocul săptămânii va evolua împotriva celor de la Botoșani pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei României.

Te-ar putea interesa și: