U Cluj este în semifinalele Cupei României, după un gol reușit în prelungiri!

 

U Cluj a reușit o calificare de senzație în semifinalele Cupei României după reușita lui Anselmo, din prelungirile partidei cu Hermannstadt, desfășurată miercuri seara pe Cluj Arena!

Echipele de start:

U Cluj: Gertmonas - Oancea, Pițian, Thalisson, Roger - Bic, Simion, Nistor - Chipciu (cpt.), Popa, Rus
Rezerve: Gorcea - Mitrea, Techereș, Fossati, Doukoure, Silaghi, Anselmo, Tescan, Roguljic, Gheorghe

Hermannstadt: Căbuz - Butean, Ionuț Stoica, Bejan, Opruț - N'Goma, Sota, Murgia - Ianis Stoica,. Paraschiv, Neguț
Rezerve: Muțiu - Medina, Antoche, Biceanu, Oroian, Jipa, Iancu, Fonseca, Balaure

Aproape 7.000 de spectatori în tribunele Cluj Arena pentru acest meci.

Fără ocazii importante de gol în primele 20 de minute ale partidei. Cele două formații joacă prudent, marcate de importanța meciului. Ianis Stoica, fostul atacant al Universității anul trecut este fluierat copios de spectatori la fiecare atingere de minge. Opruț îl blochează pe Marco Rus, în min.23, aflat într-o poziție bună de gol. În minutul imediat următor, Pițian reia puțin peste poartă cu capul din centrarea lui Nistor. Clujenii presează la poarta sibienilor, iar Chipciu șutează din afara careului, puțin pe lângă poartă, în min.25! Nistor preia în careu dar șutează mult peste transversală, în min.29.  Nistor ninmerește bara cu un șut de la mare distanță, în min.33! Lovitură liberă din partea stângă, dar Chipciu trimite mult peste poartă, în min.37. Ngoma trimite cu capul în transversala porții apărate de Gertmonas, în min.41! Pauză pe Cluj Arena.

Ioan Ovidiu Sabău îl trimite în teren pe Roguljic, în locul lui Simion, chiar de la începutul reprizei secunde. Șut excelent trimis de Rus, în min.51, dar Căbuz respinge în afara cadrului porții. Portarul sibienilor reține greu, în min.58, la șutul puternic de la distanță trimis de Bic. Roguljic reia din marginea careului, dar nu-l poate învinge pe Căbuz. Dublă schimbare la U Cluj, în min.56: au ieșit Rus și Popa, au intrat Silaghi și Anselmo. Centrare excelentă a lui Chipciu, în min.74, dar Anselmo nu reușește să reia spre poartă din marginea careului mic! Anselmo prinde o bombă din afar careului, în min.90, dar mingea șterge stâlpul din stânga al porții sibiene! GOOOOOOOOL U Cluj! ANSELMO trimite în poartă din câțiva metri, în min.90+2! 1-0! Final de meci!

În semifinala Cupei României, U Cluj va juca cu învingătoarea dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați, ultimul sfert de finală al competiției.

Te-ar putea interesa și: