U-BT Cluj are de luat o revanșă în EuroCup, în fața celor de la Lietkabelis

 

U-BT Cluj joacă, miercuri, împotriva echipei lituaniene Lietkabelis Panevezys, în ultima rundă a turului sezonului regulat al EuroCup.

Înaintea acestui joc, campioana României este pe locul al doilea în grupă, cu șase victorii și doar două înfrângeri, și are de luat o revanșă în fața adversarilor care au câștigat în sezonul trecut ambele dispute cu echipa clujeană.

„Jucăm cu Lietkabelis, o echipă care nu a cunoscut înfrângerea în ultimele 7 meciuri, patru în campionatul Lituaniei și trei în EuroCup. Putem spune despre ei că joacă cu încredere în acest moment și sunt o echipă în formă. Aruncă foarte bine de la trei puncte și au aproape 13 astfel reușite pe meci în ultimele 7 partide, cu un procentaj de aproape 40%. Cred că va fi extrem de important în economia jocului să le scădem numărul de aruncări marcate de la trei puncte și implicit procentajul lor să fie cât mai mic.

Suntem încrezători. E extrem de important acest meci, pentru că vine după o înfrângere destul de dureroasă în fața propriilor suporteri, cu Gran Canaria. Ne dorim foarte mult să ne schimbăm atitudinea din acel meci și să ne arătăm adevărata față. Evident că ne gândim doar la victorie. Sper să fie sala plină sau aproape plină și, de ce nu, să ne bucurăm împreună pentru o victorie după meciul de miercuri.”

Vrem să luăm fiecare meci în parte și să câștigăm atâtea câte putem câștiga. În fiecare meci vom intra cu gândul la victorie”, a declarat antrenorul U-BT Cluj, Mihai Silvășan, înainte de meci.

Partida dintre U-BT și Lietkabelis se joacă în BT Arena cu începere de la ora 19.00, și va putea fi urmărită și în direct la tv, pe Prima Sport 3.

Te-ar putea interesa și: