Transylvania Open 2022: Gabriela Ruse ajunge în optimile de finală ale turneului

Jucatoarea de tenis Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 250 Transylvania Open din Cluj-Napoca, după ce a învins-o pe franțuzoaica Harmony Tan cu 6-7(5), 6-2, 6-3, în două ore şi 34 de minute.

Românca a pierdut primul set dar a revenit în forță asigurăndu-și victoria, un premiu de 3.800 de dolari și 30 de puncte WTA. Gabriela Ruse o va înfrunta pe Xiyu Wang (China, 59 WTA), într-o partidă care va avea loc joi, 13 octombrie, pe terenul central al Transylvania Open, după orele 18:00.

Sportiva le-a mulțumit fanilor pentru susținere și organizatorilor pentru oportunitatea oferită: ,,Mulțumesc tuturor din inimă. Sunt foarte emoționată, pentru că mă aflu aici după multe probleme de sănătate și este extrem de special pentru mine să câștig aici, acasă. De obicei, am foarte multe emoții când joc în fața voastră, pentru că vreau să dau tot ce am mai bun, dar azi am încercat să nu mă gândesc la asta, am încercat să mă bucur de meci, de teren și de prezența voastră.  De asemenea, vreau să le mulțumesc și organizatorilor pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o‘’, a declarat Ruse.

Turneul se află la a doua ediție și este găzduit de BT Arena. Acesta oferă premii în valoare de 251.750 de dolari. Transylvania Open din Cluj-Napoca are loc între 08-16 octombrie.

Te-ar putea interesa și: