Tişe, la Napoca Live, despre starea gazonului de pe Cluj Arena: Îmi cer iertare suporterilor şi jucătorilor

Gazonul de pe Cluj Arena a fost impracticabil la meciul dintre „U” și Rapida (0-0). Atât antrenorii, cât și jucătorii s-au plâns la finalul partidei de starea proastă în care se prezintă suprafața de joc.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a explicat starea gazonului de pe Cluj Arena în cadrul emisiunii de la Napoca Live, Talk Show Direct cu Lucian Danciu.

“Poate fi şi uzura a 11 ani în care nu s-a reparat nimic acolo. Pe mine mă interesează în momentul de faţă să reuşesc ca în momentele de pauză, sfârşitul lui februarie, începutul lui martie, să rezolvăm gazonul. Regret situaţia de acolo. Îmi cer iertarea suporterilor, echipei. Vremea nu ne-a permis să intrăm mai repede acolo. Este practic un teren cu iarbă şi daca nu există un sistem bun sub gazon, asta se întâmplă. Va fi făcută toată infrastructura. Nu avem ce să-i facem. Cei care vor face evenimente acolo vor trebui să schimbe tot, inclusiv sistemul de drenaj, daca acesta va fi afectat”, a declarat Tişe.

Preşedintele CJ Cluj a anunţat la începutul anului acesta că în martie va fi schimbată toată infrastructura de pe Cluj Arena.

“Este în procedura de licitaţie schimbarea întregului gazon. Este posibil ca în luna martie să intrăm, pentru că nu putem în altă perioadă din cauza vremii. Va fi acelaşi gazon ca la CFR sau alte echipe din România. Vom schimba şi sistemul de drenaj, sistemul de încălzire şi tot ce înseamnă stricăciunile pe care le avem acum. În această primăvară vom schimba toată infrastructura de pe stadion. În momentul în care vom schimba toată infrastructura nu vor mai fi probleme. Vom aveam cel mai modern stadion”, a declarat Tişe, tot la Napoca Live.

Te-ar putea interesa și: