Tișe, despre Turneul EURO U21: Va fi transmis în peste 40 de țări. Se va vorbi de Cluj în toată Europa

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat, miercuri, 22 februarie, că organizarea Campionatului European de fotbal Under 21 la Cluj este o realizare pentru oraș, pentru că va fi transmis în peste 40 de țări.

Turneul final U21 va fi organizat în perioada 21 iunie - 8 iulie în România și în Georgia. Cluj Arena și „Dr. Constantin Rădulescu” vor găzdui meciuri în cadrul Campionatului European Under 21, alături de alte arene din București.

"Turneul va fi transmis în peste 40 de țări. Se va vorbi de Cluj în toată Europa. Avem interesul de a organiza în condiții impecabile.

Vom fi în față pe harta sportului internațional. Cred că e o mare realizare că reușim să găzduim un Campionat European și probabil că viitoarele vedete mondiale se regăsesc printre acei tineri care vor juca la Cluj", a transmis Tișe, la ZIUA LIVE.

Gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat

Alin Tișe a anunțat la Napoca Live la începutul anului că va fi schimbat gazonul de pe Cluj Arena.

“Este posibil ca în luna martie să intrăm, pentru că nu putem în altă perioadă din cauza vremii. Va fi acelaşi gazon ca la CFR sau alte echipe din România. Vom schimba şi sistemul de drenaj, sistemul de încălzire şi tot ce înseamnă stricăciunile pe care le avem acum. În această primăvară vom schimba toată infrastructura de pe stadion. În momentul în care vom schimba toată infrastructura nu vor mai fi probleme. Vom aveam cel mai modern stadion”, a declarat Tişe.

Te-ar putea interesa și: