Bîrligea, cel mai scump transfer din istoria CFR-ului?

 

Clubul din Gruia poate face cel mai scump transfer istoria sa. Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, spune că pe adresa clubului a venit o ofertă uriașă din Italia pentru transferul atacantului Daniel Bîrligea, mai exact una de 7 milioane de euro! Fără să menționeze clubul italian, finanțatorul feroviarilor spune însă că, deocamdată, negocierile sunt blocate după neînțelegeri privind modalitatea în care această sumă record ar urma să fie plătită.

Astfel, italienii le-au oferit celor de la CFR Cluj un milion de euro imediat pentru împrumutul pentru un an al atacantului, urmând să plătească restul de șase la finalul sezonului viitor. Oficialii din Gruia doresc însă 3 milioane de euro în momentul transferului și celelalte pentru transferul definitiv.

Cristian Balaj, președintele CFR Cluj, a confirmat negocierile și sumele vehiculate în privința transferului lui Bîrligea în Italia.

„Sunt discuţii. Mă enervează să vorbesc despre un transfer neanunţat pe pagina oficială. Există discuţii în acest sens. S-a continuat cu discuţia, nu s-a oprit. 

Acelea sunt sumele. Am spus de care sumă e vorba şi au continuat discuţiile. Sumele pe care domnul Varga le-a relatat în presă sunt reale. Nu aş fi spus un cuvânt dacă domnul Varga nu spunea”, a declarat Balaj.

Se pare că formația interesată de serviciile atacantului feroviar este Parma.

Te-ar putea interesa și: