Tenis: Irina Bara a câştigat la simplu şi la dublu la Grenoble

Jucătoarea română de tenis Irina Bara a obţinut victorii, atât la simplu, cât şi la simplu marţi, în prima rundă a turneului ITF de la Grenoble (Franţa), dotat cu premii de 60.000 de dolari.

Bara (27 ani, 197 WTA), cap de serie numărul opt, a trecut la simplu de franţuzoaica Amandine Monnot (21 ani, 660 WTA) cu 7-6 (7/2), 6-2.

În optimi, românca va înfrunta o altă franţuzoaică, pe Audrey Albie (28 ani, 229 WTA). Bara are 2-1 în meciurile directe cu Albie, pe care a învins-o ultima oară în 2020, toate partidele având loc în Hexagon.

La dublu, Bara şi franţuzoaica Amandine Hesse au câştigat cu 6-2, 6-4 în faţa perechii franceze Flavie Brugnone/Emeline Dartron. Bara şi Hesse vor întâlni în sferturi favoritele numărul patru, Magali Kempten (Belgia)/Xenia Knoll (Elveţia).

În alt meci de dublu, perechea română Ilona Georgiana Ghioroaie/Andreea Prisăcariu a fost învinsă de franţuzoaicele Audrey Albie/Margaux Rouvroy cu 6-7 (4-7), 6-4, 10-6.

Prisăcariu se află şi pe tabloul principal de simplu, urmând să o înfrunte în primul tur pe rusoaica Oksana Selehmeteva.

Te-ar putea interesa și: