SuperLiga | Mandorlini: ”Trebuie să fim atenți și concentrați la maxim pentru a câștiga meciul cu Sepsi”

 

CFR Cluj joacă, joi seara, restanța cu Sepsi din etapa a 5-a din SuperLigă, și, în cazul unei victorii, se apropie la un singur punct de FCSB, echipa aflată în fruntea clasamentului.

Antrenorul CFR-ului, Andrea Mandorlini,  a declarat, miercuri, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Sepsi, că nu se va putea baza pe Manea și nici pe Krasniqi, în continuare nerefăcuți, dar că speră în recuperarea lui Camora, după ce RMN-ul efectuat nu a scos în evidență probleme deosebite pentru căpitanul CFR-ului.

”Trebuie să fim foarte atenți și concentrați la maxim, pentru că vrem să câștigăm acest meci, chiar dacă Sepsi rămâne încă una dintre echipele care se vor bate la titlu în acest sezon”, a spus tehnicianul echipei din Gruia.

”În ultimul meci am alternat momentele foarte bune cu cele în care n-am arătat aceeași forță ca să punem presiune pe adversar. Când joci atâtea meciuri într-o perioadă scurtă e normal. Dar, spun că echipa se prezintă bine acum. Trebuie să trecem cu bine peste aceste două meciuri (cu Sepsi, joi, și Dinamo, duminică, n.red).

Voi face niște modificări în echipă, avem câteva probleme fizice la câțiva jucători, și sperăm să-i recuperăm, în special pe Camora, în condițiile în care Manea și Krasniqi nu vor putea sigur juca. Oricum, e o perioadă în care avem nevoie de toți jucătorii, și aceștia trebuie să fie pregătiți să joace. Trebuie să arătăm bine chiar dacă primul 11 va arăta altfel în fiecare meci.

Pentru mine, Sepsi este o echipă foarte bună, nu au rezultate bune în ultima perioadă, au jucat mult în Conference League unde au pierdut multă energie, au și probleme cu accidentările unor jucători importanți. Și așa, Sepsi rămâne o echipă puternică a campionatului. Va fi o partidă dificilă, și, cum am mai spus, sunt 4-5 echipe care se bat pentru a câștiga campionatul, iar Sepsi este una dintre acestea. Deci, trebuie să fim foarte atenți și concentrați la maxim, pentru că vrem să câștigăm acest meci”, a declarat, miercuri, Andrea Mandorlini, la conferința de presă de dinaintea partidei cu Sepsi.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi se va desfășura pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Gruia, cu începere de la ora 20.00.

Te-ar putea interesa și: