Radu Constantea: ”U Cluj nu a negociat cu niciun antrenor. Nistor și Chipciu trebuie tratați cu mai mult respect”

 

Președintele Universității Cluj, Radu Constantea, a venit cu noi precizări privind situația lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică a ”Șepcilor roșii” din sezonul următor, dar și cu referiri la presupusa intenție a clubului de a rezilia contractele vedetelor Alexandru Chipciu și Dan Nistor.

"Eu sunt cel ce l-am propus pe domnul Ioan Ovidiu Sabău în funcția de manager sportiv, când am început acest proiect din liga a patra, dar și în cele două mandate ulterioare de antrenor principal.

Domnul Sabău a semnat în august 2023 un contract pe două sezoane, așa că nu s-a pus în această primăvară problema prelungirii contractului, acesta fiind valabil până în 2025.

Universitatea Cluj nu a negociat cu niciun antrenor. Nu s-a pus niciodată problema rezilierii contractului domnului Ioan Ovidiu Sabău. Nu a existat o audiență a domnului Ioan Ovidiu Sabău la Primăria Cluj-Napoca!

Am fost și suntem deschiși la sfaturi și sugestii din partea oricărei persoane care vrea binele lui ”U”, dar, atât timp cât voi reprezenta Universitatea Cluj, nu primim și nu executăm ordine.

Atât Alex Chipciu, cât și Dan Nistor, ale căror nume a fost vehiculate în ultimele zile pe tot felul de "liste cu plecări", sunt, alături de ceilalți jucători, parte din parcursul bun pe care l-am avut în primii doi ani de Liga 1 și trebuie tratați cu mai mult respect. Nu am auzit pe nimeni în cadrul clubului să propună rezilierea unor contracte care sunt valabile și în sezonul viitor", a mai declarat oficialul alb-negrilor", a declarat Radu Constantea, președintele clujenilor, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: