Patronul CFR-ului a făcut iureș în vestiar după eșecul cu UTA: ”Ne vom despărți de cei care nu dau totul pentru CFR”

 

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a reacționat dur după eșecul de sâmbătă cu UTA Arad, scor 1-3, chiar pe terenul din Gruia. Finanțatorul a convocat, luni, o ședință la stadion cu jucătorii și antrenorii, cărora le-a dat un ultimatum, nemulțumit de atitudinea echipei, în ciuda condițiilor asigurate.

„Le-am dat un ultim avertisment. Au toate condițiile, le-am dat salariile, iar acum mă aștept la o schimbare totală de atitudine. Este ultimul avertisment, iar la următoarea întâlnire nu vor mai fi vorbe, ci fapte. Vom începe să ne despărțim de cei care nu dau totul pentru CFR Cluj”, a declarat Nelu Varga.

În ciuda rezultatelor proaste din ultimele meciuri, se pare că antrenorul Dan Petrescu își are postul asigurat, cel puțin pentru următoarea perioadă.

„El este șeful vestiarului, comandantul de oaste. Am încredere că lucrurile vor reveni la normal”, a mai spus patronul echipei din Gruia.

Balaj: ”S-a tras un ultim avertisment imperativ”

„Finanțatorul principal, domnul Varga, a fost în vestiar și a avut o discuție bărbătească. A subliniat că antrenorul este cel care decide și care este responsabil de tot ce înseamnă organizare, decizii și echipa de start. Antrenorul hotărăște orice decizie legată de cei care joacă, cum se pregătesc jucătorii și cine intră pe parcursul unui meci.

Dacă există vreun jucător care nu se aliniază cerințelor antrenorului, va pleca! Nu este normal să suferim toți din cauza unor persoane, indiferent de poziția lor. Din acest punct de vedere, antrenorul a primit toate prerogativele pentru a face performanță, iar cei care nu ascultă și nu respectă ne vor părăsi.

Dan Petrescu este confirmat, bineînțeles. E ușor să tai în carne vie, să schimbi. Și noi, și suporterii suntem nemulțumiți de atitudinea pe care am văzut-o în teren la ultima partidă. Am trecut peste egalul cu Hermannstadt , unde mingea nu a intrat în poartă, dar am avut ocazii și am controlat jocul, adversarul a fost ținut departe de poarta noastră. Din păcate, la ultimul joc, am fost dezamăgiți de prestația jucătorilor. Dacă vom juca așa cum am făcut-o cu UTA, da, ne temem pentru play-off. Dar jucătorii au demonstrat că valoarea lor este cu totul alta.

Sincer, încă nu ne-am revenit după eșecul cu UTA. Atitudinea a lăsat de dorit, la fel și spiritul.

CFR a avut rezultate în trecut pentru că dăruirea jucătorilor a fost maximă. În ultimul meci, din păcate, a fost o problemă de atitudine. Avem jucători de calitate care au demonstrat în celelalte partide că merită să facă parte din cadrul clubului.

Dacă există vreun jucător care nu respectă deciziile antrenorului sau nu se implică total la antrenamente și în viața sportivă, iar rezultatele și prestațiile lasă de dorit, ne strângem mâna frumos și ne despărțim. Deocamdată, nu s-a luat nicio decizie, nu pleacă nimeni, dar s-a tras un ultim avertisment imperativ!, a declarat, luni, și Cristian Balaj, președintele grupării din Gruia.

CFR Cluj este abia pe 6 în clasamentul SuperLigii, la 7 puncte de liderul U Cluj, dar și cu un meci mai puțin disputat. Următorul meci al feroviarilor va avea loc sâmbătă, pe stadionul din Gruia, împotriva celor de la Poli Iași.

 

Te-ar putea interesa și: