U-BT Cluj, deplasare grea pe terenul finalistei de anul trecut din EuroCup

 

U-BT Cluj, campioana României la baschet masculin, joacă, miercuri, al doilea său meci din această ediție a EuroCup. După înfrângerea de săptămâna trecută suferită, în BT Arena, în fața celor de la Cedevita Olimpija Ljubljana, formația lui Mihai Silvășan va juca pe terenul lui JL Bourg, finalista ediției precedente a competiției.

U-BT nu a avut un început de sezon promițător, nici în Eurocup dar nici în competiția internă, acolo unde a fost învinsă, tot în BT Arena, de rivalii de la CSM Oradea la o diferență de 11 puncte.

Lotul clujean a trecut prin transformări profunde în pauza competițională. Nu mai puțin de șase jucători din vechea garnitură au plecat în această vară: Bryce Jones, David Lăpuște, Eduard Roschnafsky, Jarell Eddie, Emanuel Cățe și Andrija Stipanovic. În locul lor au sosit Zavier Simpson, Tudor Șomăcescu, Sasu Salin, Kevin Hervey, Zach Hankins și Deshawn Stephens.

Din nefericire, Karel Guzman și Tudor Șomăcescu s-au accidentat și sunt indisponibili în această perioadă, iar Patrick Richard, căpitanul echipei, și DJ Seeley nu sunt încă la capacitate maximă din punct de vedere fizic.

Confruntarea dintre JL Bourg și U-BT Cluj va avea loc miercuri, de la ora 20.30 și va putea fi urmărit, în direct, pe Prima Play, pe canalul PPV 3.

Te-ar putea interesa și: