Ovidiu Popescu, prezentat oficial la U Cluj

 

Miercuri, jucătorul Ovidiu Popescu, fost la campioana României FCSB, a fost prezentat oficial la ”U” Cluj. ”Șepcile roșii” au făcut anunțul pe rețelele social media, bifând, astfel, a doua mutare pentru următoarea stagiune.

”Bun venit, Ovidiu Popescu! FC Universitatea Cluj bifează al doilea transfer pentru sezonul 2024/2025.

Campion al României în stagiunea recent încheiată cu FCSB, Ovidiu Popescu va îmbrăca tricoul echipei noastre pentru urmatorii doi ani”, se arată în comunicatul emis de clubul clujean.

Închizătorul cotat la 700.000 de euro de site-urile de specialitate a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice, înainte de FCSB, la ACS Poli Timișoara și la UTA Arad.

La gruparea roș-albastră, Ovidiu Popescu a jucat în 248 de meciuri, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de șase ori și să paseze decisiv în 13 situații diferite.

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a încheiat pe locul 10 play-out-ul Superligii cu 33 de puncte. După nouă etape desfășurate în partea a doua a campionatului, ”șepcile roșii” au consemnat trei victorii, trei remize și trei eșecuri.

La finalul sezonului, ”U” Cluj s-a duelat în barajul pentru un loc în Europa. Mai întâi, a învins-o pe Oțelul Galați cu 2-0. Ulterior, a pierdut la loviturile de departajare cu Universitatea Craiova (1-1, 4-5 d.l.d.).

Te-ar putea interesa și: