Naționala României va fi susținută de ”Zidul Galben” și la meciul din Cipru

 

Revenirea lui Mircea Lucescu pe banca de selecționer a adus și un start perfect pentru naționala României în campania UEFA Nations League, cu două victorii în partidele din deplasare cu Kosovo și de pe teren propriu cu Lituania. Tricolorii vor căuta să consolideze însă aceste rezultate în cele două deplasări din luna octombrie: prima oară, în Cipru, pe 12 octombrie, iar apoi în Lituania, trei zile mai târziu. 

Deși vor juca în deplasare, jucătorii naționalei au simțit deja sprijinul fanilor români la antrenamentul deschis desfășurat la Mogoșoaia și vor avea în spate din nou „Zidul Galben” și în Cipru, unde peste 2.500 de suporteri ai tricolorilor vor fi în tribune, anunță site-ul oficial al FRF. 

Singura modificare ce ar putea apărea în echipa de start față de partida cu Lituania este titularizarea lui Florin Niță în locul lui Ștefan Târnovanu.

Echipa probabilă a României: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - Stanciu, M. Marin, R. Marin - Man, Drăguș, Mihăilă

Partida dintre Cipru și România se va desfășura la Larnaca, va începe la ora 21.45 și va fi transmisă în direct de PrimaTV.

Programul meciurilor din Liga Națiunilor:

  • Sâmbătă, 12 octombrie: Lituania – Kosovo (16:00), Cipru – România (21:45)
  • Marți, 15 octombrie: Lituania – România, Kosovo – Cipru (21:45)
  • Vineri, 15 noiembrie: Cipru – Lituania (19:00), România – Kosovo (21:45)
  • Luni, 18 noiembrie: Kosovo – Lituania, România – Cipru (21:45)

Clasament:

  1. România – 6 puncte
  2. Kosovo – 3 puncte
  3. Cipru -3 puncte
  4. Lituania – 0 puncte

De susținerea fanilor vor avea nevoie și jucătorii U21, care dispută luna aceasta ultimele meciuri din preliminariile pentru EURO U21 din 2025. Acești vor încheia campania de calificare cu Elveția, pe 15 octombrie, într-o partidă care va avea loc pe Stadionul Giulești.

 

Te-ar putea interesa și: