Meciuri de foc pentru CFR Cluj în această săptămână la Galați și Constanța. Adrian Mutu: ”Toate meciurile sunt decisive când te lupți pentru titlu”

 

Pentru CFR Cluj urmează o săptămână de foc cu două meciuri în deplasare extrem de complicate, la Galați și pe terenul campioanei României, Farul Constanța. Tehnicianul echipei din Gruia, Adrian Mutu, spune că aceste două meciuri pot fi decisive în privința șanselor la titlu din acest an.

”În primul rând vrem să ne recuperăm forțele, avem câteva mici probleme medicale la unii dintre jucători și sper să-i recuperăm până la ora meciului de la Galați. El Kaddouri va fi săptămâna aceasta sub tratament, se va antrena separat de echipă, sperăm să reintre în normal la sfârșitul săptămânii.

Sunt deja de o lună la CFR Cluj și dacă e ceva ce mă nemulțumește e că n-am reușit să câștigăm toate meciurile. Mai avem de lucrat, trebuie să stăm mereu concentrați, tot timpul focusați pe ceea ce avem de făcut pentru că e un campionat echilibrat, un campionat greu, și sperăm să ne atingem obiectivele. La asta muncim acum.

Da, Rapid a pierdut, dar, cum am mai spus, nu ne interesează ce fac contracandidatele noastre chiar dacă anumite rezultate ne avantajează. Trebuie, mai ales eu, să rămânem focusați pe echipa noastră și pe rezultatele noastre. A fost o etapă perfectă pentru noi pentru am câștigat. Dar, asta a trecut deja, ne așteaptă un meci extrem de dificil la Galați cu o echipă  pe care eu o consider revelația campionatului. Vom avea un meci de luptă și, după cum spuneam, trebuie să ne recuperăm toate forțele, și să fim ok atât din punct de vedere medical cât și fizic. N-am jucat încă împotriva celor de la Oțelul, din ce am văzut e un adversar extrem de incomod, o echipă care muncește foarte mult și îți dorește să câștige de fiecare dată. Ne așteaptă un meci de luptă pe care vrem să-l câștigăm. Vrem să terminăm această săptămână cu brio, să terminăm cu bine meciul de la Galați, apoi să pregătim meciul cu Farul. Pot spune că sunt meciuri decisive. Toate sunt decisive atunci când te lupți pentru titlu, fiecare meci contează.

E diferență încă mare față de FCSB, dar eu vreau să luăm totul meci cu meci, apoi o să vedem, dar FCSB are prima șansă la titlu având în vedere diferența de puncte de acum”, a declarat Adrian Mutu, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Oțelul.

Meciul dintre Oțelul Galați și CFR Cluj se joacă marți de la ora 21.00, după care feroviarii se vor deplasa la Constanța pentru partida cu Farul de sâmbătă, de la ora 20.00.

Te-ar putea interesa și: