Ioan Varga va credita clubul din Gruia cu încă 2,5 milioane de euro pentru a nu avea probleme la UEFA

 Ioan Varga, patronul CFR Cluj, a anunțat că va mai credita clubul din Gruia cu 2,5 milioane de euro până la sfârșitul anului, pentru achitarea unor datorii stringente. Feroviarii sunt în continuare sub monitorizarea UEFA din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat în ultimii ani.

Perioada de probă a clubului din Gruia se încheie abia la finalul sezonului 2024/2025, astfel că CFR trebuie să nu înregistreze datorii mai vechi de 90 de zile până la acea dată.

„Până la 31 decembrie voi mai face o infuzie din contul meu personal de 2,5 milioane de euro în club. Avem nevoie să fim cu toate datoriile la zi, cu toate salariile. Știți povestea, suntem monitorizați.

Vreau ca CFR Cluj să fie un club sănătos, puternic, curat și să atacăm în forță titlul după un mercato reușit cu multe transferuri. Ne dorim titlul și sunt convins că putem să-l câștigăm.

Bineînțeles, nu sunt bani puțini, mai ales în această perioadă, dar nu-i problemă. Am forța necesară să susțin CFR-ul. Am forța necesară să duc acest club înapoi la performanță, adică la locul 1. Vreau să fim la virgulă cu tot până la 31 decembrie”, a declarat patronul clubului din Gruia pentru Fanatik.

În cazul în care va mai încălca regulile financiare în acest sezon și în următorul, CFR Cluj va fi interzisă în competițiile europene indiferent de rezultatele de pe plan intern.

La finalul anului 2022, datoria oficială a CFR-ului față de propriul patron se apropia de 30 de milioane de euro.

Te-ar putea interesa și: