Hagi, înaintea meciului cu CFR Cluj: ”Și noi avem nevoie de cele trei puncte!”

 

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este încrezător că formaţia sa va face un meci bun cu CFR Cluj şi că va reuşi să câştige cele trei puncte de care are nevoie.

"Avem un meci acasă cu un adversar foarte puternic, care se bate la campionat. Ne dorim cele trei puncte, să facem un meci foarte bun, complet. Sper să avem capacitatea să găsim la trei zile soluţii, să fim puternici, să avem reacţie, să avem o atitudine bună şi să facem un meci mai bun ca ei, pentru că sunt un adversar foarte bun. Şi noi avem nevoie de puncte. Avem nevoie de această victorie şi sperăm să o obţinem. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Suntem în faţa unui meci important acasă şi concentrarea trebuie să fie totală. Trebuie să fim toţi inspiraţi pentru a face un meci foarte bun, pentru că adversarul este foarte puternic", a spus Hagi.

Tehnicianul a precizat că nu îi place să calculeze punctele de care mai are nevoie pentru ca echipa sa să fie sigură de calificarea în play-off-ul Superligii: "Nu îmi place să fac socoteli privind play-off-ul. Eu ştiu că avem meci acasă şi trebuie să facem totul ca să câştigăm. Asta este mentalitatea noastră, să încercăm să luăm cele trei puncte".

Farul Constanţa întâlneşte CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a 29-a a Superligii.

Te-ar putea interesa și: