Gabriel Mureșan, fostul mare jucător de la CFR Cluj, ales primar pentru al doilea mandat consecutiv!

 

Gabriel Mureșan, fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj a câștigat categoric alegerile pentru postul de primar al comunei Apold, Mureș, cu aproape 89% dintre voturile exprimate de electorat.

Candidat din partea PNL, Gabi Mureșan rămâne, astfel, primar al micuței comune din centrul țării în care a copilărit.

Gabriel Mureșan, acum în vârstă de 42 de ani, a obținut al doilea mandat la Apold, fiind candidat din partea PNL. Acesta a obținut 88,83% din voturi, 954 oameni punându-și ștampila pe numele fostului internațional. Contracandidatul acestuia a fost Ioan Toth, care a obținut 120 voturi.

De-a lungul carierei de fotbalist, Gabi Mureșan a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, CFR Cluj, Tom Tomsk (Rusia) și ASA Târgu Mureș, echipă de la care s-a retras. S-a remarcat în poziția de mijlocaș defensiv, având și un palmares impresionant: trei titluri, trei Cupe ale României (toate cu CFR Cluj), dar și două Supercupe: două cu echipa din Gruia, una cu ASA Târgu Mureș, echipă care s-a luptat cu FCSB la titlu în 2015, însă a pierdut dramatic în ultima etapă.

Are și șapte partide în tricoul primei reprezentative, fiind debutat de selecționerul Victor Pițurcă într-o partidă din campania de calificare pentru Campionatul European din 2008, cu Slovenia, partidă câștigată de „tricolori” cu scorul de 2-1.

Te-ar putea interesa și: