EURO 2020: Suplimentarea de la 25% la 50% la meciul al patrulea de la Bucureşti se va face doar cu persoane vaccinate

Managerul de comunicare al proiectului EURO 2020 la Bucureşti, Răzvan Mitroi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că suplimentarea de la 25% la 50% a locurilor de pe Arena Naţională deschise publicului la cel de-al patrulea meci organizat în Capitală în cadrul Campionatului European de fotbal (28 iunie), se va face doar cu persoane vaccinate.

"Nu va fi permis accesul spectatorilor până la 50% în primele trei meciuri. Hotărârea Consiliului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă de ieri spune clar că accesul până la 50% este valabil doar la meciul al patrulea, cel din optimile de finală ale Campionatului European din 28 iunie. Atunci suplimentarea de la 25% la 50% se va face doar cu persoane vaccinate", a spus Mitroi, potrivit AGERPRES. 

Răzvan Mitroi a subliniat că regulile de acces în stadion sunt stricte şi riscul de îmbolnăvire cu COVID-19 este egal cu zero.

"Suntem gata să începem EURO 2020, am parcurs un drum lung, cu multe provocări, dar ne-a reuşit. Suntem foarte pregătiţi să oferim o experienţă sigură spectatorilor. Avem regulile impuse de Guvern şi de UEFA, iar fiecare persoană care va intra în acest stadion va fi verificată, dacă e imunizată împotriva COVID-19, dacă nu, va putea să se testeze. Deci toată lumea va intra aici într-un mediu sigur, riscul de îmbolnăvire va fi practic zero", a menţionat managerul de comunicare.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciurile Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).


Te-ar putea interesa și: