”Efectul” Dan Petrescu: Tachtsidis și-a prelungit contractul cu CFR Cluj!

 

Clubul din Gruia se pregătește serios pentru sezonul următor, iar primele mișcări nu au întârziat să apară. Astfel, patronul CFR-ului, Nelu Varga, a anunțat, marți, că grecului Panagiotis Tachtsidis i-a fost prelungit contractul cu încă un an, după ce acesta l-a convins pe Dan Petrescu că merită să-l păstreze și pentru sezonul următor.

„Am făcut primul transfer și este unul formidabil. Am bătut palma cu Tachtsidis pentru prelungirea contractului. Un an plus o opțiune pentru încă un an. Este un jucător care și-a arătat calitățile și care va fi definitoriu, va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru a câștiga sezonul viitor titlul de campioană.

Deci Tachtsidis va mai sta, sperăm noi, încă doi ani la CFR Cluj. Este un transfer de mare valoare, spun transfer pentru că la un moment dat discuțiile erau altele. Tachtsidis este de departe cel mai bun mijlocaș din România. Ne-am dorit să rămână, Dan Petrescu și-a dorit să rămână și am bătut palma”, a spus Neluțu Varga, pentru Fanatik.

O altă mișcare importantă în Gruia îl are în prim-plan pe Cristian Balaj, cel care va reveni în funcția de președinte al feroviarilor, tot ca urmare a insistențelor lui Dan Petrescu.

Nelu Varga a purtat deja o discuție cu Balaj, iar cele două părți s-au înțeles în proporție de 99%, iar mutarea se va oficializa în zilele următoare.

Cristian Balaj și-a dat demisia la începutul lunii aprilie după eșecul suferit de CFR Cluj pe terenul Corvinului Hunedoara, în „sferturile” Cupei României, solidar cu gestul făcut tot atunci de Adrian Mutu.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare”, își motiva demisia Balaj, după rușinea de la Hunedoara.

Te-ar putea interesa și: