Declarații misterioase ale lui Sabău după umilința din Gruia: ”N-ar fi rău ca cei din conducere să se gândească la un alt antrenor!”

Antrenorul Universității Cluj a fost extrem de dezamăgit după ce echipa sa a fost umilită de CFR în Derby de Cluj. La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău a luat asupra sa eșecul usturător din Gruia și a propus chiar conducerii clubului găsirea unui alt antrenor în locul său!

„E foarte greu de vorbit după un asemenea meci. Acum suntem acolo unde ne este locul, dar nu sunt supărat pe jucători, eu am făcut alegerile pentru acest joc. Ne-am dorit să facem un meci bun, dar am fost dominaţi la toate capitolele. Am fost dominaţi fizic, tactic, în duelurile 1 contra 1. Cei de la CFR s-au motivat mult mai mult decât noi, au putut mult mai mult.

Mă simt principalul vinovat şi le propun celor din conducere să se gândească la o altă persoană pentru postul de antrenor. Jucătorii cred că au nevoie de altceva. O să discut cu cei din conducere, dar n-ar fi rău dacă s-ar gândi şi la o altă variantă.

Unii dintre jucători sunt în continuare timizi, mai au nevoie să crească. Le doresc o vacanţă plăcută. Au calitate, eu sunt cel responsabil de cum ne-am prezentat azi. Nu e doar de rezultat, aş fi spus asta şi dacă era altul rezultatul. E vorba de cum a arătat echipa”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meciul cu CFR

Te-ar putea interesa și: