Dan Petrescu, demis de Jeonbuk: ”Îmi e rușine de mine!”

 

Dan Petrescu (56 de ani) a fost demis de la formația sud-coreeană Jeonbuk, care a avut un start dezastruos de campionat și ocupă ultimul loc. În precedenta etapă, echipa ”Bursucului” a pierdut cu 2-0 deplasarea de la Jeju.

Demiterea lui Dan Petrescu a fost anunțată în presa sud-coreeană.

”Jeonbuk Hyundai și antrenorul Dan Petrescu se despart. Decizia a fost luată după meciul cu Jeju”, au notat cei de la sports.donga.com, după ce echipa a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei și are o serie de 8 meciuri consecutive fără succes.

”Clubul și managerul au ajuns la un acord, mai rămâne de făcut doar anunțul oficial”, au mai scris sud-coreenii, care au anunțat că Petrescu ”a primit oferte de la echipe din România”.

”Îmi prezint scuzele fanilor, care au traversat o lungă distanță să fie alături de noi. E un rezultat dezamăgitor. În prima repriză, chiar dacă nu a fost atât de bună, am creat trei-patru ocazii. Pe de altă parte, Jeju a înscris la singura ocazie. În partea secundă au fost mai mult.

”Îmi e rușine de mine. Ce trebuie să facem este să creștem ritmul. Nu mai e mult timp până la următorul meci. Jucătorii creează ocazii meci de meci, dar nu reușesc să marcheze, așa că e frustrant”, a spus Dan Petrescu după ultimul meci al lui Jeonbuk, potrivit chosun.com.

Numele lui Dan Petrescu a fost vehiculat ca posibil înlocuitor pentru Adrian Mutu la CFR Cluj, însă patronul Ioan Varga a lăsat să se înțeleagă că o astfel de mutare ar fi posibilă abia la vară. 

”Nu știu ce antrenor punem. Acum este Hoban. Reflectăm, reflectăm, reflectăm! Dan Petrescu? Ce rost are să vorbim acum despre presupuneri? Vom vedea la vară.

”Sunt 1.000 de antrenori, o să alegem cea mai bună variantă pentru echipă. Eu așa umilit nu m-am simțit niciodată, iar lucrurile trebuie să se schimbe urgent”, a declarat Ioan Varga pentru Digi Sport.

Te-ar putea interesa și: