Conducerea CFR Cluj: ”Jucătorii și antrenorul Andrea Mandorlini au parte de susținerea noastră”

 

Conducerea clubului din Gruia a reacționat miercuri printr-un comunicat de presă față de informațiile apărute în spațiul public conform cărora antrenorul Andrea Mandorlini și mai mulți jucători au zilele numărate la CFR Cluj, în urma rezultatelor înregistrate în ultima perioadă.

”În urma informațiilor apărute, din ce în ce mai des, în presa sportivă, menite să producă un dezechilibru în familia noastră, clubul CFR 1907 Cluj dorește să vină cu anumite precizări:

Suntem complet dezamăgiți de aceste tentative îndreptate cu rea credință asupra clubului nostru, care au unica intenție de a destabiliza echipa. Urmează un program încărcat, cu patru meciuri importante până la pauza competițională, și ne dorim ca toată energia noastră să fie îndreptată exclusiv în această direcție, și nu pentru dezmințirea periodică a articolelor apărute în spațiul public.

Chiar dacă, într-adevăr, ultimele rezultate nu au fost așa cum ni le-am dorit, atât jucătorii, cât și antrenorul nostru, Andrea Mandorlini, au parte de susținere din partea conducerii clubului. Jocul prestat de echipa noastră, apreciat și de marea majoritate a specialiștilor din domeniu, ne dă încredere pentru restul meciurilor din acest sezon.

Am demonstrat în repetate rânduri că eșecurile ne dau puterea de a reveni și de a învinge, acestea făcând parte, în mod inevitabil, din realitatea sferei sportive”, se arată în comunicatul postat pe siteul oficial al clubului feroviar.

Te-ar putea interesa și: