CFR s-a distrat cu Unirea Slobozia. Show făcut de Louis Munteanu, la primele reușite pentru feroviari!

 

Dan Petrescu a recidivat și, după meciul cu U Cluj, a trimis din nou în teren echipa a doua a CFR-ului, pentru partida cu Unirea Slobozia, disputat duminică seara pe stadionul din Gruia. De această dată, decizia antrenorului a fost de bun augur, ”vișinii” trecând lejer de nou promovata în SuperLigă, scor 3-0 (1-0), prin reușitele lui Louis Munteanu, în minutele 38 și 64, și Păun, minutul 52. CFR reușește astfel a doua victorie din acest sezon, și urcă în prima parte a clasamentului.

Echipele de start:

Dan Petrescu începe meciul doar cu un titular, portarul Sava, din echipa care a jucat la mijlocul săptămânii trecute în Conference League, toți ceilalți sunt pe banca de rezerve! Păun este căpitanul echipei.

CFR Cluj: Sava - Abeid, Graovac, Bolgado, Simao - Fică, Keita, Păun - Nkololo,  Munteanu, Kamara
Rezerve: Hindrich, Camora, Mogoș, Kresic, Boben, Filip, Artean, Deac, Tachtsidis, Korenica, Bîrligea, Michael.

Unirea Slobozia: Rusu - Medina, Antoche, Pospielov, Șerbănică - Lopez, Coadă - Dorobanțu, Purece, Aganovic – Nkama

Puțini spectatori în tribunele stadionului din Gruia pentru acest meci. Abeid obține, în min.5, primul corner pentru echipa feroviară. Din lovitura de colț, Bolgado trimite cu capul la câțiva centimetri de transversală! Mare ocazie de gol pentru CFR. Rusu reține excelent șutul din marginea careului trimis de Munteanu, în min.10. Păun reia cu capul pe lângă poartă, în min.16. Bară pentru clujeni, în min.28, la reluarea frumoasă a lui Nkololo din 16 metri! GOOOOOOOL CFR! MUNTEANU trimite imparabil din voleu în plasa porții lui Rusu, în min.38, după o centrare excelentă a lui Nkololo de pe partea dreaptă! 1-0! Purece trimite în vinclu un minut mai târziu, cu un șut extraordinar din colțul careului, dar reușita este anulată de VAR pentru o poziție de offside la construcția fazei! Dan Petrescu este eliminat și trimis în tribună de arbitrul Chivulete, în min.43, pentru proteste repetate după reușita lui Purece! Trei minute suplimentare pentru această repriză. Pauză în Gruia după 45 de minute în care diferența pe tabelă a fost făcută de sclipirea lui Louis Munteanu, la prima reușită pentru echipa din Gruia.

A început repriza secundă, nicio modificare în tabăra feroviară la pauză. Kamara trimite cu capul pe lângă poartă, în min.47. GOOOOOOL CFR! PĂUN trimite simplu în poartă din 6-7 metri, în min.52, după o eroare a unui fundaș advers! 2-0! Fică obține o lovitură liberă periculoasă, la 18 metri de poartă, în min.60! Execută Munteanu, dar mingea se oprește în zidul făcut de oaspeți! GOOOOOOL CFR! MUNTEANU a reușit ”dubla” în min.64, cu o nouă execuție de zile mari, pe colțul lung din marginea careului de 16 m! 3-0! Primele modificări la CFR Cluj, în min.67: au intrat Artean și Korenica, au ieșit Păun și Kamara. Nkololo trimite la câțiva centimetri de bara porții Unirii, în min.72. Iese Louis Munteanu, în min.74, înlocuit de Michael. Lope\ trimite bine cu capul, în min.82, dar balonul a trecut pe lângă bara porții lui Sava. Noi schimbări la echipa din Gruia, în min.84: Deac și Mogoș intră pe teren, înlocuindu-i pe Fică și Abeid. Final de meci în Gruia.

Etapa următoare, CFR ar fi urmat să joace cu Oțelul Galați, în deplasare, dar partida a fost amânată la cererea feroviarilor care vor pregăti meciul din play-off-ul Conference League. Până atunci, formația lui Dan Petrescu va susține, joi, în Gruia, returul dublei manșe cu Maccabi Petach Tikva, din turul trei preliminar al competiției, după ce în tur clujenii au câștigat cu 1-0.

Te-ar putea interesa și: