CFR Cluj, ţinută în şah de Universitatea Craiova (1-1), în play-off-ul Superligii

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, 1-1 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 7-a a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Campioana, care mai are şanse minime la titlu după acest egal, a deschis scorul prin mijlocaşul croat Karlo Muhar (66), cu capul, din centrarea lui Cristian Manea. Universitatea a egalat la scurt timp, prin Andrei Ivan (69), care a deviat inspirat şutul ratat al lui Ştefan Baiaram. Golul oaspeţilor a fost validat după consultarea arbitrajului video, potrivit Agerpres.

Ivan a primit cartonaşul roşu în min. 28, dar arbitrul Radu Petrescu a revenit asupra deciziei după vizionarea reluărilor (VAR) şi a acordat doar galben.

CFR a avut o bară, prin Daniel Bîrligea (53), dar Universitatea putea smulge victoria pe final, când portarul Simone Scuffet a fost providenţial la şuturile lui Baiaram (78) şi Jovan Markovic (90+5).

Echipa antrenată de Dan Petrescu are o singură victorie în play-off, patru egaluri şi două eşecuri.

Universitatea venea după un eşec acasă cu FCSB (1-2).

În sezonul regulat, ambele echipe au câştigat meciurile directe de acasă cu 2-0. În play-off, ambele partide s-au încheiat cu 1-1.

Sursa foto: Gsp.ro

Te-ar putea interesa și: