CFR Cluj revine pe locul 2 în SuperLigă, după victoria, din Gruia, cu Craiova

 CFR Cluj și-a refăcut moralul după înfrângerea cu Rapid, rezolvând încă din prima repriză soarta meciului cu FC U Craiova, din etapa a 10-a din SuperLigă, desfășurat duminică seara în Gruia. 

Camora înscris pentru CFR, în min.2, la chiar primul atac al meciului, iar Otele a majorat diferența în min.26. Jucătorii olteni au avut posesia mingii pe toată durata meciului, și-au creat câteva bune ocazii de gol, dar CFR are, din nou, un mare portar: Sava. Cu această victorie, feroviarii au revenit pe locul doi în clasament și vor juca, joi, restanța cu Sepsi.

Echipele de start:

CFR: Sava - Mogoș, Kresic, Ajeti, Camora (cpt.) - Cvek, Tachtsidis, Muhar - Deac, Bîrligea, Otele 

FCU Craiova: Popa - Compagnucci, Lacroix, Henriques, Negru - Asamoah, Achim (cpt.) - Baeten, Bahassa, Van Durmen - Chițu 

GOOOOOOOL CFR! Feroviarii au înscris după doar 90 de secunde de la startul meciului, prin CAMORA, după un contraatac fulgerător pe traseul Deac-Otele-Bîrligea, ultimul cu pasa decisivă pentru căpitanul echipei din Gruia, care a trimis mingea în poarta goală cu un șut din apropiere! 1-0! Meciul a început, practic, de la 1-0 pentru gazde. Otele șutează din mijlocul careului, dar Popa a reținut cu siguranță. Bahassa șutează din afara careului, în min.14, dar Sava nu are probleme în a reține balonul. Portarul clujenilor se remarcă din nou în min.20, când respinge în corner reluarea lui Bahassa de pe partea dreaptă. GOOOOOOL CFR! OTELE înscrie pe sub portarul celor de la Craiova, în min.26, după o centrare excelentă a lui Bîrligea! 2-0! Deac ratează înscrierea celui de-al treilea gol, în min.29, după ce șutează din colțul careului pe direcția lui Popa, care respinge! Centralul partidei îl iartă inexplicabil pe Baeten de primirea celui de-al doilea cartonaș galben, după un fault intenționat comis asupra lui Bîrligea, în min.36! Uriașă ocazie de gol pentru CFR, în min.39, după ce, pe rând, Mogoș și Ajeti nu pot împinge balonul în poartă din interiorul careului mic, după un corner executat de Deac. Sava scoate un gol ca și făcut, în min.41, la șutul puternic trimis de Negru! Bîrligea trimite cu capul peste poartă, în min.43, dintr-o poziție dificilă, după o centrare foarte bună a lui Mogoș de pe partea dreaptă. Pauză în Gruia.

Nicio modificare la CFR înainte de reluarea meciului. Baeten șutează din alergare, în min.49, dar Sava este la post și respinge în lateral. Van Durmen trimite și el puternic din afara careului, în min.55, însă Sava intervine din nou cu succes. Juricic și Morgan, întră la CFR, în min.61, înlocuindu-I pe Deac și Bîrligea. Baeten trimite un șut frumos, în min.62, dar mingea se oprește în plasa laterală a porții feroviare. Craiova domină teritorial partida din Gruia. Juricic înscrie spectaculos cu capul la vinclu, în min.64, însă golul este anulat pentru un offside confirmat și din cabina VAR. Este al doilea meci consecutiv, după cel cu Rapid, în care jucătorului îi este anulată reușita pentru un offside minuscul! Camora se accidentează și este înlocuit de Luca Mihai, în min.68. Ultimele schimbări făcute de Andrea Mandorlini, în min.73: ies de pe teren Mogoș și Otele, au intrat Filip și Betancor. Ocazie uriașă de gol irosită de Betancor, în min.88, care șutează total defectuos de la câțiva metri de poartă! Final de meci!

CFR Cluj va juca, din nou pe teren propriu, joi, 5 octombrie în restanța cu Sepsi Sf. Gheorghe, de la ora 20.00, iar etapa următoare se va deplasa la București, pentru meciul cu Dinamo. Meciul va avea loc duminică, 8 octombrie, de la ora 21.30.

Te-ar putea interesa și: