CFR Cluj l-a transferat pe internaţionalul bulgar Kristian Dimitrov

Clubul de fotbal CFR Cluj l-a transferat pe Kristian Dimitrov, fundaş central în vârstă de 24 de ani care are 14 selecţii în echipa naţională a Bulgariei, informează gruparea ardeleană pe site-ul său oficial.

"Clubul CFR 1907 Cluj anunţă transferul internaţionalului bulgar Kristian Dimitrov. Fundaşul central în vârstă de 24 de ani a evoluat o mare parte a carierei sale în Bulgaria, la Botev Plovdiv (72 de meciuri, 6 goluri) şi Montana (13 meciuri, 1 gol), iar din februarie 2020 a jucat în Croaţia, la Hajduk Split, echipă pentru care a bifat 45 de meciuri şi a marcat 3 goluri. De asemenea, Dimitrov a bifat 14 selecţii pentru naţionala Bulgariei. Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul vişiniu", se menţionează pe site-ul citat.

Clubul CFR Cluj a mai realizat în această iarnă alte şase transferuri: Sergiu Buş (liber de contract), Marko Dugandzic (FC Soci), Cristian Neguţ (Chindia Târgovişte), Daniel Birligea (Teramo Calcio), Răzvan Sava (Torino FC) şi Raoul Mal (US Pistoiese), scrie Agerpres. 

Te-ar putea interesa și: